voetbalzone

Adriano: ‘Ik zou iemand hebben vermoord, maar dat is een leugen’

Peter Nusselder05 sep 2012, 12:16
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2012, 12:16
Advertentie

Nadat Adriano onlangs al een training van Flamengo miste omdat hij tot in de vroege uurtjes door had gefeest, ontbrak de aanvaller deze week wederom op het trainingsveld van zijn Braziliaanse club. Als Adriano nog een keer ongeoorloofd afwezig is, zal zijn contract per direct worden ontbonden.

/

Ditmaal was een aanrijding de reden van de absentie van de voormalig Braziliaans international, en na een onderhoud met technisch directeur Zinho liet Adriano aan de verzamelde pers weten dat hij spijt heeft van zijn acties. “Ik heb Zinho gesproken en wil ook de supporters mijn excuses aanbieden”, tekenen Braziliaanse media op uit de mond van de dertigjarige aanvaller. Volgens Adriano hadden journalisten echter wel overdreven.

“Er werd beweerd dat ik iemand zou hebben vermoord, maar dat is een leugen. Ik heb niets ergs gedaan”, aldus de voetballer, die met zijn auto in botsing was gekomen met een motorrijder. “Bij het wegrijden heeft Adriano een stilstaande motor geraakt”, legde Zinho uit. “Die man had nergens last van, maar toen de politie erbij kwam werd ik gebeld met de mededeling dat hij iemand had aangereden en gedood. Gelukkig was dat niet zo”, aldus de beleidsbepaler.

Bezig met laden …