voetbalzone

Adriano laat weer trainingen schieten en vertrekt via zijdeur bij Flamengo

Bart Kruyt06 nov 2012, 10:40
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2012, 10:40
Advertentie

We vragen ons af of het ooit nog goed zal komen met Adriano. De voormalig topspits keerde in september terug bij Flamengo, de club waar hij zijn loopbaan ook begon, en wilde daar herstellen van een achillespeesblessure. Adriano verviel echter in oude fouten, miste een aantal trainingen en heeft na een kleine twee maanden zijn vertrek bij Flamengo alweer aangekondigd.

/

De dertigjarige Adriano is opnieuw een aantal kilo's te zwaar en miste vrijdag wederom een training van Flamengo. De aanvaller zou dinsdag met het bestuur in gesprek gaan, maar heeft inmiddels al aangekondigd dat hij de club zal verlaten. "Ik heb deze beslissing niet alleen voor mezelf, maar ook voor Flamengo genomen", zei Adriano. "Ik ben bijna hersteld van mijn blessure, maar Flamengo moet zich focussen op de laatste wedstrijden van dit jaar."

"Ik heb veel met mijn familie en vrienden gesproken en ben tot de conclusie gekomen dat ik beter kan vertrekken bij Flamengo", vervolgde Adriano. "Ik zal de training voortzetten. Ik weet niet of mijn toekomst in Rio de Janeiro ligt, maar kan wel zeggen dat ik in 2013 klaar ben om mijn rentree te maken." Adriano speelde op 20 november 2011 zijn laatste officiële wedstrijd, toen hij 24 minuten meedeed in de wedstrijd tussen Corinthians en Atlético Mineiro. Daarin wist hij overigens nog te scoren.

Bezig met laden …