voetbalzone

Adriano maakt rentree: 'Ik heb hier elke dag voor gevochten'

Bart Kruyt15 feb 2014, 08:52
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2014, 08:52
Advertentie

Adriano was al uit beeld verdwenen, maar is terug in het betaalde voetbal. De voormalig sterspeler van Internazionale tekende dinsdag een contract tot het einde van dit jaar bij Atlético Paranaense en kon twee dagen later als invaller zijn rentree maken. Adriano deed slechts vier minuten mee in de wedstrijd tegen The Strongest uit Bolivia, maar was erg blij met zijn terugkeer.

voetbalzone

De 31-jarige spits speelde bijna twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd: hij stond later nog wel bij Flamengo onder contract, maar maakte geen enkele speelminuut voor deze club. In december meldde hij zich bij Atlético, in een poging weer fit te worden, en Adriano voelt zich steeds sterker worden. Donderdag kon hij dus zijn rentree maken in het betaalde voetbal.

Atlético won met 1-0 in de Copa Libertadores. "Ik heb er elke dag voor gevochten om dit mogelijk te maken", zegt Adriano. "Ik heb in de laatste jaren heel veel meegemaakt in mijn leven. Dat ik nu mee kan doen in zo'n belangrijke competitie als de Copa Libertadores, maakt me gelukkig en emotioneel."

Bezig met laden …