voetbalzone

Adriano vindt na ruim twee jaar nieuwe club en hoopt op WK-deelname

Bart Kruyt11 feb 2014, 17:55
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2014, 17:55
Advertentie

Adriano Leite Ribeiro, kortweg Adriano, krijgt een nieuwe kans in het betaalde voetbal. Atlético Paranaense maakt op de website van de club melding van de komst van de aanvaller, die al een tijdje meetrainde bij de vereniging. Adriano heeft een contract tot het einde van dit jaar getekend.

voetbalzone

De inmiddels 31-jarige aanvaller meldde zich in december al bij Furacão, om weer fit te worden. Nu Adriano langzaam maar zeker weer aan wedstrijden spelen kan gaan denken, heeft Atlético hem een contract gegeven. "Ik ben hier heel blij mee", reageert de spits op het nieuws. "Bij Atlético wilden ze erg graag dat ik zou tekenen en ik bedank de club voor het vertrouwen."

Adriano zal nog wel even de tijd nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden: ruim twee jaar geleden, op 20 november 2011, speelde hij namelijk zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal. De voormalig spits van onder meer Internazionale en AS Roma deed toen een ruim uur mee met Corinthians tegen Atlético Mineiro en wist nog te scoren. Adriano, een 47-voudig international, geeft aan dat hij hoopt weer in beeld te komen bij de Braziliaanse nationale ploeg.

Bezig met laden …