voetbalzone

Adriano wil Ronaldo evenaren, Diones krijgt lachers op zijn hand

Bart Kruyt20 aug 2011, 12:06
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2011, 12:06
Advertentie
/

Na een maandenlange absentie is Adriano eindelijk klaar voor zijn rentree. De aanvaller van Corinthians kwam in januari voor het laatst in actie en stond vervolgens lang buitenspel met diverse blessures. Nu Adriano weer fit is, gaat hij er alles aan doen om de fans van Corinthians voor zich te winnen.

De 29-jarige spits werd in januari overgenomen van AS Roma, maar speelde nog geen enkele wedstrijd voor Corinthians. “Het was een zware periode, maar ik ben nu fit en ervan overtuigd dat ik de harten van de Corinthians-fans kan veroveren”, zei Adriano. “Mijn karakter is niet veranderd. Ik zal vechten voor iedere bal en zoveel mogelijk doelpunten maken.”

“Ik heb alles in me om een publiekslieveling te worden, net zoals Ronaldo dat had”, vervolgde Adriano. “Ik zou Ronaldo graag willen evenaren, maar Ronaldo is Ronaldo: je kan mij niet met hem vergelijken. Het is erg moeilijk om net zo goed als hem te worden, maar als ik al zestig of zeventig procent van de speler kan worden die hij was, mag ik tevreden zijn.”

Diones
Elders in Brazilië vroeg Diones donderdagavond de aandacht. De middenvelder van Bahia kreeg een prachtige kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten bij Palmeiras, maar voor een leeg doel slaagde Diones er niet in om raak te koppen. Met een onbegrijpelijke misser kreeg hij de lachers op zijn hand. De mislukte kopbal was extra pijnlijk omdat het duel nu in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Bezig met laden …