voetbalzone

Advocaat: 'PSV heeft nog steeds een elftal dat kampioen kan worden'

Bart Kruyt25 jan 2013, 13:38
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2013, 13:38
Advertentie

PSV verspeelde vorige week de koppositie in de Eredivisie en wil de eerste plaats zo snel mogelijk terug. De ploeg van Dick Advocaat kan FC Twente zaterdag weer inhalen, maar dan moet er wel gewonnen worden bij Heracles Almelo. Advocaat wenst dan ook geen genoegen te nemen met minder dan drie punten: "We kunnen het ons niet permitteren om punten te laten liggen."

/

Advocaat heeft er nog vertrouwen in dat PSV dit seizoen de titel kan pakken. "Het is nog steeds een elftal dat kampioen kan worden, conclusies kun je pas trekken op het einde en niet nu al", zegt de coach op de website van zijn club. "Morgenavond proberen we de nederlaag tegen PEC Zwolle weer recht te zetten. Op papier hebben we een aardige ploeg, maar het komt er niet altijd uit. Maar dat zal elke trainer van de top-5 zeggen."

Luciano Narsingh, Erik Pieters en Ola Toivonen zijn er in Almelo niet bij: "Waar we ook niet aan voorbij kunnen gaan is dat we drie basisspelers missen. We moeten telkens weer opnieuw beginnen als spelers wegvallen", zegt Advocaat, die Jetro Willems wel weer terug heeft. De coach wil niet zeggen of de linksback ook zal gaan starten. "We moeten terug naar de basis, heel compact spelen. Daar zijn we het beste in. Wij mogen geen punten meer laten vallen. Heracles is een goede ploeg, maar wij kunnen het ons niet permitteren om daar punten te laten liggen", besluit Advocaat.

Bezig met laden …