voetbalzone

Advocaat zet Toivonen weer in de basis: 'Als je niet wint val je af'

Bart Kruyt15 mrt 2013, 11:35
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2013, 11:35
Advertentie

Ola Toivonen keert zaterdagavond terug in de basis bij PSV. De aanvaller annex middenvelder is terug van een slepende hamstringblessure en viel in de laatste twee competitiewedstrijden in, maar zal tegen RKC Waalwijk weer vanaf het begin meedoen. Dat bevestigde Dick Advocaat, die de rest van zijn opstelling niet prijs wilde geven, vrijdag op de persconferentie.

/

Advocaat kan nog niet beschikken over Jeremain Lens, die tegen RKC zijn laatste wedstrijd schorsing uit zit, en de geblesseerden Erik Pieters en Luciano Narsingh. Laatstgenoemde komt dit seizoen zeker niet meer in actie, maar Pieters is op de weg terug. PSV verloor aan het begin van dit seizoen nog met 3-2 van RKC, maar Advocaat wil niet meer aan dat duel denken: "Het gaat niet zozeer om RKC, we moeten naar onszelf kijken. Morgen moeten we het laten zien", zegt hij op de website van zijn club.

PSV verloor vorige week ook van sc Heerenveen en verspeelde daardoor de koppositie in de Eredivisie. De doelstelling blijft volgens Advocaat echter onveranderd: "Wij willen kampioen worden en voor ons geldt hetzelfde als voor de anderen: we moeten allemaal winnen. Als je niet wint val je af", waarschuwde de coach zijn spelers. PSV heeft, evenals Feyenoord, maar een punt minder dan koploper Ajax.

Bezig met laden …