voetbalzone

'Advocaten Benzema dringen aan op ontmoeting met Valbuena'

Bart Kruyt08 dec 2015, 09:16
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2015, 09:16
Advertentie

Karim Benzema is vastberaden om het een en ander uit te praten met Matthieu Valbuena. De aanvaller van Real Madrid zou een rol hebben gespeeld in de afpersingszaak rondom zijn ploeggenoot bij de Franse nationale ploeg, maar Benzema ontkent dat hij Valbuena wilde chanteren. De advocaten van de spits dringen bij de onderzoeksrechter aan op een ontmoeting tussen de twee.

voetbalzone

Volgens RMC wil Benzema in gesprek gaan met Valbuena, ‘om bepaalde zaken uit te praten’. Er schijnt een sekstape van Valbuena in omloop te zijn en de afpersers dreigden om de beelden naar buiten te brengen, als de middenvelder niet met een groot geldbedrag over de brug zou komen. Benzema zou hebben opgetreden als bemiddelaar, maar hij stelt juist dat hij Valbuena wilde waarschuwen en helpen.

De twee internationals hebben geen contact met elkaar, maar de advocaten van Benzema willen dus dat er snel een ontmoeting komt met Valbuena. Aankomende donderdag neemt de Franse voetbalbond FFF een beslissing of het Benzema zal schorsen of niet; de spits hoopt dat dit na een gesprek met Valbuena niet meer nodig zal zijn. Benzema gaf afgelopen weekend nog aan dat hij per se mee wil doen aan het EK in eigen land.

Bezig met laden …