voetbalzone

‘Afellay wekt aandacht van Italianen met fraai doelpunt bij Stoke’

Erik van Dam03 dec 2015, 18:26
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2015, 18:26
Advertentie

AS Roma is volgens Corriere dello Sport van plan Ibrahim Afellay in januari te benaderen. De Serie A-club kan tijdelijk niet beschikken over Mohamed Salah en Gervinho en zou Afellay willen aantrekken om de selectie breder te maken. In Rome staat landgenoot Kevin Strootman ook al onder contract.

voetbalzone

De komst van Afellay zou op huurbasis zijn, geeft de Italiaanse krant aan. De vraag is of Stoke City mee wil werken aan de aftocht van de 29-jarige Nederlander. In de zomer arriveerde hij met een tweejarig contract op zak en trainer Mark Hughes lijkt tevreden over Ibi. Hij deed dinsdagavond nog van zich spreken met een fraaie volley in de Capital One Cup-wedstrijd tegen Sheffield Wednesday.

Het was voor Afellay de eerste treffer sinds hij zijn avontuur in Engeland aanging. De laatste jaren speelde de multi-inzetbare middenvelder op huurbasis bij Olympiacos en Schalke 04, toen hij officieel nog onder contract stond bij Barcelona. Hij lijkt het naar zijn zin te hebben in Stoke-on-Trent en het is dan ook onzeker of Roma een positief antwoord krijgt.

Bezig met laden …