voetbalzone

Afgetreden aanvoerder en vice-captain Cagliari blijven weg van training

Bart Kruyt07 okt 2010, 13:55
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2010, 13:55
Advertentie

Het rommelt flink bij Cagliari. De resultaten vallen tegen, coach Pierpaolo Bisoli ligt onder druk en de kleedkamer zou volgens Italiaanse media verdeeld zijn in twee kampen. Bisoli nam dit weekend Daniele Conti en Alessandro Agostini de aanvoerdersband en vice-captainschap af; woensdag verschenen beide heren niet op de training.

Beide spelers waren afgelopen weekend wegens disciplinaire redenen buiten de selectie gelaten voor het treffen met Chievo Verona, maar werden woensdag gewoon weer op de training verwacht. Zowel Conti als Agostini kwam echter niet opdagen en beide spelers hadden zich niet afgemeld. Voorzitter Massimo Cellino moest in actie komen.

De preses van Cagliari slaagde er echter niet in om contact te zoeken met de spelers, die volgens geruchten de stad hebben verlaten om ‘wat zaken op een rijtje te zetten’. Bisoli maakte duidelijk dat de schorsing slechts voor één wedstrijd was: Conti en Agostini zijn niet definitief uit de selectie gezet, zoals dat wel het geval is bij Federico Marchetti.

Bezig met laden …