voetbalzone

Afgetreden aanvoerder en vice-captain Cagliari klaren de lucht

Robert Smid08 okt 2010, 14:58
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2010, 14:58
Advertentie

Daniele Conti en Alessandro Agostini hebben zich weer aangesloten bij de A-selectie van Cagliari. Het duo was het middelpunt van een situatie bij de club die uit de hand lijkt de lopen. Volgens de geruchten zijn er twee kampen binnen het team ontstaan. Trainer Pierpaolo Bisoli besloot vervolgens Conti (aanvoerder) en Agostini (reserve-aanvoerder) uit hun functie te ontheffen.

Dit was tegen het zere been van het duo, die vervolgens besloot om niet meer op te komen dagen bij de trainingen. Beide spelers zaten niet bij de wedstrijdselectie tegen Chievo Verona en een breuk tussen de twee spelers en de club leek aanstaande. Bisoli heeft echter alsnog een poging gedaan om de twee binnen te houden.

“Bisoli heeft de situatie goed ingeschat en uiteindelijk prima opgelost”, aldus een woordvoerder van de club tegenover diverse Italiaanse media. “De voorzitter heeft zich daarbij ook ingezet door iedereen goed op de hoogte te houden en iedereen dichter bij elkaar te brengen. Het was noodzakelijk dat de partijen eruit zouden komen, en dat is allemaal gelukt.”

Bezig met laden …