voetbalzone

Afketsen transfer Ljajic flinke klap voor Partizan Belgrado

Erik van Dam05 dec 2009, 12:20
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2009, 12:20
Advertentie

In de Servische hoofdstad Belgrado heeft men met teleurstelling gereageerd op het afketsen van de transfer van Adem Ljajic. Manchester United zette vrijdag een definitieve streep door de komst van de achttienjarige middenvelder, omdat het verkrijgen van een werkvergunning maar niet wilde lukken. Dit tot spijt van Partizan Belgrado.

Met de transfer van Ljajic was aanvankelijk een bedrag van circa elf miljoen euro gemoeid. “De beslissing van Manchester United dwingt ons ertoe de zakelijke plannen te wijzigen. We moeten nu in januari meer spelers verkopen dan we eigenlijk wilden”, zegt directeur Ivan Tomic zaterdag in de Servische media. “Dit is een financiële klap voor ons.”

“Niemand bij de club is hier blij mee. Wat Ljajic zelf aangaat, is hij uiteraard teleurgesteld. Toch weet ik zeker dat hij zijn hoofd snel weer op orde heeft en zijn waarde voor ons zal laten zien. Hij heeft een geweldige toekomst.” Financieel directeur Darko Grubor is minder pessimistisch. “Het is jammer dat de deal niet is rondgekomen, maar het leven gaat door. Ook zonder het geld van deze transfer kunnen we nog overleven.”

Bezig met laden …