voetbalzone

Afpakken bril van fan bezorgt Lehmann een rechtszaak

Robert Smid24 dec 2009, 12:48
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2009, 12:48
Advertentie

Jens Lehmann lijkt met de week dieper in de problemen te zitten. In oktober kreeg hij problemen met zijn werkgever VfB Stuttgart toen hij het Oktoberfest bezocht, hij had ruzie met een ballenjongen, had kritiek op de arbitrage tijdens meerdere duels en pakte een domme rode kaart tijdens de laatste competitiewedstrijd. Na afloop liet hij zich kennen door de bril van een fan af te pakken.

/

En precies dat laatste voorval kan Lehmann nog wel eens duur komen te staan. De doelman is door de toeschouwer beschuldigd van diefstal en wil dat uit gaan vechten in de rechtszaal. Hij heeft inmiddels contact gehad met de lokale politie, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat hij met Lehmann voor de rechter staat.

Lehmann bood zijn excuses aan na het incident, maar liet wel weten dat hij niet blij was met de fan. "Het afpakken van zijn bril was de enige manier om hem de mond te snoeren", aldus de doelman destijds. De rechter in Mainz heeft inmiddels bevestigd dat de aanvraag voor een rechtszaak tegen Lehmann is ingediend. Wanneer de zaak wordt afgewerkt is niet bekend.




Bezig met laden …