voetbalzone

Agogo loopt knieblessure op en kan WK met Ghana vergeten

Robert Smid27 apr 2010, 17:29
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2010, 17:29
Advertentie

Junior Agogo gaat noodgedwongen een rustige zomer tegemoet. De aanvaller van het Cypriotische Apollon Limassol was hard op weg naar een uitverkiezing voor het nationale elftal van Ghana, dat meedoet aan het WK in Zuid-Afrika. Agogo kan het mondiale toernooi echter vergeten, nu hij is geopereerd aan een zware knieblessure.

De 30-jarige Agogo heeft van de medici te horen gekregen dat hij de aankomende zes maanden niet aan voetbal toekomt. Zo kon ook de woordvoerder van Apollon Limassol bevestigen. “Hij is vrijdag succesvol geopereerd aan zijn linkerknie, maar gaat een lange revalidatieperiode tegemoet”, zo stelde Electra Katsikidi tegenover de Ghanese media.

De één zijn dood, is de ander zijn brood. Dat geldt nu wel een beetje voor Matthew Amoah. De aanvaller van NAC Breda en Ghana is een goede concurrent kwijt voor de plek in de aanval op het WK en kan steeds meer rekenen op een vertrek richting Zuid-Afrika. Bondscoach Milovan Rajevac kan verder nog kiezen tussen Asamoah Gyan, Prince Tagoe, Dominic Adiyiah, Eric Bekoe en Yaw Antwi.

Bezig met laden …