Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Agressieve’ Wout Weghorst beukt tegenstander omver en zorgt voor frustratie

Laatste update:

Wout Weghorst heeft woensdag voor frustratie gezorgd in de oefenwedstrijd die het Nederlands elftal tegen de Duitse amateurclub TSV Havelse speelde. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf werd de 'agressieve' speelstijl van de spits bepaald niet gewaardeerd.

In een video-item voor het Amsterdamse medium bespreekt Driessen de oefenwedstrijd met presentator Pim Sedee. Havelse werd met 6-1 aan de kant gezet dankzij goals van Weghorst (twee), Micky van de Ven (twee), Brian Brobbey en Jeremie Frimpong.

In het duel, dat twee helften van 35 minuten kende, kwamen met name de reserves van Oranje aan de bak. De basisspelers tegen Oostenrijk bleven achter in het spelershotel.

Weghorst kwam dus wel in actie. "Hij had nog iemand omver gebeukt, dat vonden ze (de spelers van Havelse, red.) niet zo leuk. Ze vonden hem wel heel agressief", zo weet Driessen.

De amateurclub had van de KNVB te horen gekregen dat ze niet agressief mochten spelen in de oefenwedstrijd, vermoedelijk uit angst voor blessures. "Weghorst deed dat dus wel. Hij scoorde ook twee keer."

'Pijnlijke middag' voor De Ligt


Voor één speler van het Nederlands elftal verliep het duel niet op rolletjes. "Het werd een pijnlijke middag voor Matthijs de Ligt", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

"Hij werd voorbij gespeeld door een speler van een club uit de vierde divisie van Duitsland en die scoorde ook nog." Of het tegendoelpunt daadwerkelijk een fout van De Ligt was, is niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, we missen zijn vuur en wil om te winnen bij veel te veel spelers

27 juni 2024 om 11:25
0

Eens. Zoals Wijnaldum en Ake zeiden, Weghorst brengt als een van de weinigen discipline en wil in het team. Zelfs op de trainingen juicht hij bij goals en baalt hij als een stekker als hij mist of als het minder gaat.

27 juni 2024 om 11:44
0

Prime Cr7 mentaliteit 😜

27 juni 2024 om 15:23
0

Helaas niet de kwaliteit

27 juni 2024 om 15:44
0

Toch erg eigenlijk hé? Wijnaldum en Aké kaarten de drive van Weghorst aan - dat wil zeggen ze zijn zich bewust van die drive. En zelf (en met hun nog anderen) krijgen ze dit niet opgebracht. Nu zit dat niet in ieders karakter en dat is ook prima, maar iets meer winnaarsmentaliteit mag je toch wel verwachten...

27 juni 2024 om 18:11
0

Ik denk dat Nathan Aké, go-to-guy van Guardiola, geen gebrek heeft aan een drive. Het ding is dat sommigen een drive hebben dat niet per se anderen inspireren en een Weghorst heeft dit kennelijk wel. Daar ligt het verschil ook in.

27 juni 2024 om 12:48
0

Ja maar niet tijdens een oefenduel waar de tegenstander waarschijnlijk is verteld dat ze rustig aan moeten doen met Oranje. Dan komt gekke Wout zelf nog even wild erin.

27 juni 2024 om 13:06
0

Trainen, zoals je wedstrijden speelt, dus ook dit oefenduel. Helemaal niet erg.

27 juni 2024 om 14:00
0

Behalve de tegenstander schijnbaar, want die moeten vooral oppassen dat ze de dames van Oranje geen pijn doen. Juist. Beetje als een ridder die zelf met een scherp zwaard vecht maar zijn tegenstander een houten stok geeft.

27 juni 2024 om 15:24
0

Wel scheef als de tegenstander dit dan niet mag doen. Afspraken zijn er niet voor niks, kan je nog zo fanatiek zijn, je dient je er gewoon aan te houden. Voor hetzelfde geld had hij na die actie een schop van een Duitser gekregen. Had wel willen zien hoe blij we dan met die wedstrijdmentaliteit tijdens het oefenpotje waren.

Verbaast me niks, Wout wil zich natuurlijk graag laten zien. Snap wel dat de tegenstander zich eraan ergert. Je mag zelf niet hard spelen en dan zit er zo een ongeleid projectiel in de spits.

27 juni 2024 om 14:01
0

Het is niet eens wat de tegenstander zegt. Het is Driessen die dit zegt. Hij zegt dat de tegenstander dit zouden hebben gezegd. Nou, Driesen staat nou niet echt bekend om zijn eerlijkheid en feitelijkheden

Voetbal is oorlog en Wout een winnaar! Daar kan de gehele selectie op Dumfries na wel wat van leren, want die slappe hap is echt funest

27 juni 2024 om 11:20
0

Ja maar dan kan je niet zeggen de
Tegenstander moet zich inhouden.
Dat snap jij ook wel..

27 juni 2024 om 11:35
0

Ik gok dat ze daar een mooie compensatie voor krijgen. Daarnaast komt dit nieuws van Valentijn, neem het met een korreltje zout. Misschien kwam er 1x een duel en dan krijg je zo'n regel in het nieuws. Net als bij Bergwijn. Dat snap jij toch ook wel? Als er geen nieuws is, moet je ergens je clicks vandaan halen.

27 juni 2024 om 11:49
0

Ja, Woutje en Denzel zijn wel de enige die uitstralen echt alles te willen doen om te winnen. De rest lijkt wel een stelletje slapjanussen. Ben geen fan van Weghorst, maar hij lijkt wel een van de weinigen het echt een eer te vinden om voor oranje te spelen.

27 juni 2024 om 17:02
0

Dat laatste dat klopt helemaal: die jongen is zo trots als een pauw en vindt het elke wedstrijd zo'n eer dat ie nog net niet jankend het veld in stapt. Als je 'm ook ziet als ie zijn shirt aantrekt voordat ie het veld in komt, daar zou zelfs Zlatan even bang van worden. Helaas wel totdat ie 'm ziet voetballen.

Wat een verschil met anderen die hun kapsel, sokjes of zweetband erg belangrijk vinden.

Als de hele selectie de intensiteit en agressiviteit van Weghorst zou oppikken, dan zou het best wel eens wat kunnen worden nog dit EK.

27 juni 2024 om 11:59
0

Exact!!

27 juni 2024 om 17:53
0

Ja klopt, dan loopt iedereen dom door op elke speler. Dat is precies wat we nodig hebben.

Dus de pijnlijke middag voor de Ligt is gebaseerd op 1 moment waarvan dus niet bekend wordt gemaakt of het uberhaupt aan hem lag? Wat een rare alinea zeg om weer lekker negatief te kunnen zijn. Zijn er beelden? Of moeten we nu gal gaan spugen op basis van 2 zinnen die notabene ook nog is vanuit Driessen komen?

27 juni 2024 om 11:40
0

De Ligt krijgt standaard de schuld van alles, ben niet echt verbaasd meer.

27 juni 2024 om 11:50
0

Ergens de schuld van krijgen en het onderbouwen is prima, maar als wij hier een niet onderbouwde reactie plaatsen kan die verwijderd worden. Als er dan vervolgens een alinea wordt toegewijdt om negatief over een speler te zijn zonder dat er uberhaupt bekend is dat het zijn schuld is vind ik dan laag. Waarom de Ligt weer negatief in het daglicht gezet moet worden is mij een raadsel. Ik vind het in ieder geval alles behalve netjes van VZ.

27 juni 2024 om 13:52
0

VZ doet in dezen niet veel verkeerd, omdat ze na Driessens citaat de nuance plaatsen dat we niet weten of het De Ligts fout was, en of het uberhaupt een fout was. Ze kunnen moeilijk typen dat Driessen een leugenachtige intrigant en een flapdrol is, maar daar zijn wij dan weer voor.

27 juni 2024 om 14:03
0

Wat is de meerwaarde om dit in het artikel te plaatsen? Behalve negatief doen. Daar mag ik gewoon wat van vinden. Die hele alinea over de Ligt is gebaseerd op niks aangezien ze zelf aangeven dat er niet bekend is of het zijn fout is. Laat dan gewoon die 4 zinnen weg i.p.v. dit te plaatsen.

27 juni 2024 om 13:51
0

Misschien heb je de vermelding ‘aldus de journalist van de Telegraaf’ gemist? VZ deelt gewoon iets uit de landelijke media. Dus waarom jij VZ ergens van beticht is mij dan weer een raadsel.

27 juni 2024 om 14:12
0

Omdat er geen enkele meerwaarde is om die 4 zinnen aan dit artikel toe te voegen, behalve nog even een negatief iets toe te willen voegen. Gewoon onnodig als op 1 keer voorbij gesprint worden na er niks bekend is. Volgende artikel maar citeren hoe vaak Zirkzee zijn veters moest strikken tijdens de training?

Amateurs of niet, hij geeft altijd 100%. zijn er helaas weinig die dat kunnen zeggen

Het is zo een geforceerd mannetje onze Weghorst. Hij weet dat mensen dit mooi vinden en dan lijkt het alsof hij nog een extra schepje doet op zijn gedrag. De ligt de Ligt toch, die wordt door een vierdeklasser weggespeeld, gaat niet goed met hem. Ons Oranje rekent zich al rijk op de finale o.i.d., maar ik snap niet waarom wij zo stoer doen, wij zijn op dit moment het niveau Roemenië. Om te janken man....

27 juni 2024 om 11:31
0

Haha jouw reactie is wel echt heel zuur. Gewoon 3 keer een negatief plasje over alles.

Een speler die zijn best doet voor Oranje, we weten verder niets over de goal tegen en de loting is gewoon heel gunstig.

Bekijk het, zeker met dit weer, een keer van de zonnige kant.

27 juni 2024 om 11:32
0

Hij weet dat de mensen dit mooi vinden? Ik lees hier toch veel negatieve(wel veel minder als een tijd geleden)op zijn fanatiekheid,terwijl zoals sommigen hier aangeven,er beter wat meer zoals hem waren

27 juni 2024 om 11:48
0

Dus je denkt echt dat hij dit doet omdat “de mensen dit mooi vinden”? Nee, sorry Wout is een beetje extra soms maar ik geloof oprecht dat hij zo is. Zo is hij vanaf het begin van zijn loopbaan tot de dag van vandaag. Het is ook niet mijn ding maar ik heb toch respect voor hem dat hij doet wat hij doet op zijn manier en dat altijd zo blijft doen. Dat heeft hem dingen gebracht die niet voor mogelijk werden gehouden toen hij nog bij ff Emmen speelde. Put some respect on his name!

27 juni 2024 om 12:00
0

Dat is wat jij ziet. Als de tien om hem heen dezelfde instelling zouden tonen, sta je iedere wedstrijd al met 1-0 voor. Wout is momenteel de enige leeuw die we hebben.

Goed zo Valentijn, meer olie op het vuur. We willen elke dag kritiek, relletjes, gerommel en gezeur! Ik heb nog wat tips:
- Heeft de materiaalman de flessen wel netjes tot de rand gevuld?
- Snurken de spelers niet te hard als ze samen op een kamer liggen?
- Eten ze allemaal wel netjes hun bordje leeg elke ochtend, middag en avond?
- Heeft de buschauffeur de airco wel op de juiste stand gezet?

Als je nog iemand voor je redactieteam zoekt, je mag me altijd een DM sturen.

Dit is nu al het tweede artikel met speculaties. En ook in de vierde klasse kunnen spelers hard rennen. Dus dat je een keer een snellere tegenkomt, dat kan werkelijk in iedere klasse. Snap niet zo goed waarom hier zo zwaar aan getild wordt. Heb een keer in de zesde klasse met een vriendenteam gespeeld, daar speelde iemand bij de tegenstander die de 100 meter in 12 seconden kon rennen. Succes daarmee om hem bij te houden. De start snelheid was al zo verschrikkelijk snel, waardoor je hem nooit kon achterhalen.

27 juni 2024 om 11:32
0

Precies, complete onzin dit. Alsof er alleen maar dikzakken in de lagere klasses rondlopen. Als je compleet uit de wedstrijd wordt gespeeld is het een ander verhaal

27 juni 2024 om 11:32
0

Dit dus. Valentijn begint echt the grinch te worden

27 juni 2024 om 12:03
0

Wie zegt dat die tegenstander ook niet 4 meter voorsprong had. Triest man dit gespeculeer. Letterlijk geen beelden van die wedstrijd maar toch negatief commentaar geven die Driessen.

Ben wel echt klaar met Valentijn hoor zooo.

"hij werd voorbij gespeeld door een speler van een club uit de vierde divisie van Duitsland en die scoorde ook nog." Of het tegendoelpunt daadwerkelijk een fout van De Ligt was, is niet bekend.

Hoe dan..... hoe kan je t dan opschrijven als je er niet eens bent geweest. En elke speler word wel is voorbij gespeeld toch? vroeger wel is op pleintjes gevoetbald met Leandro Bacuna in Groningen. Kwam ik hem echt wel is 1x voorbij. Dus die jongen ook maar totaal afschrijven omdat die voorbij word gespeeld door een keeper uit de 3de klassen?

Dus ik moet me inhouden en dan komt ons Woutje mij doodleuk omver beuken en agressief lopen doen? Nou de eerste beste had ik mooi meegenomen in een duel, bal en man

Ik mis even de naam van Driessen in de titel van dit artikel. Ik was in de veronderstelling dat dit was afgesproken als het om een gerucht ging wat hij de wereld in slingert. Ik wil liever niet in aanraking komen met de onzin die uit zijn mond komt.

Mooi, gas erop. Gif erin. Agressiviteit. En door!

Hij werd voorbij gespeeld…… of het een fout was is niet bekend. Oftewel, hij heeft niks gezien en gokt maar weet wat. Echt, journalist zijn is tegenwoordig gewoon schrijven van fictie.

Wout zijn instelling overtreft zijn vaardigheden in het veld.
Leuke kerel, maar even met de voetjes op de grond blijven tijger..

Mooi, het mist gewoon danig aan inzet en vuur en passie bij de meeste van deze rijke ideale schoonzonen.

Hebben eindelijk passie en gif krijg je dit weer, ik zou me eerder zorgen maken om De ligt die geloof ik niet echt heeft laten zien dat hij op dit EK nog aan spelen toe wilt komen.

27 juni 2024 om 11:57
0

Omdat die 1x voorbij (schijnbaar) voor bij word gelopen in een oefenpotje die bedoeld is om fit te blijven. Dan heeft Valentijn iig bij 1 iemand t voor elkaar gekregen zijn mening te zien als waarheid

Ik moet zeggen dat ik Weghorst wel meer ben gaan waarderen. Ik vind hem nog steeds lang niet goed genoeg voor de basis, maar heb oprechte bewondering voor zijn passie en inzet. Als ik gister de elf mannen van Georgië tekeer heb zien gaan, ben ik toch blij dat iemand met diezelfde passie voor ons land speelt.

27 juni 2024 om 13:59
0

Hij heeft zich ook verbeterd op het voetballende gedeelte de afgelopen jaren. Best knap op die leeftijd. Nog niet eens zo lang geleden kon hij niet eens met de rug naar de goal spelen, fatsoenlijk kaatsen, of een bal doorkoppen. Nee, niet goed genoeg, maar ook niet meer te slecht.

Kan me voorstellen dat het voor de tegenstander, die het blijkbaar wat rustiger aan moest doen, in een vriendschappelijk potje wat jammer is en overdreven voelt maar het tekent wel de gedrevenheid van Weghorst.

Jammer dat hij zo'n beetje de enige in het elftal lijkt die dat heeft (en uiteraard Dumfries). Als ik dat vergelijk met de inzet en drive van andere teams ben ik wel jaloers soms.

We hebben best een leuk team en goede voetballers, maar er zit echt amper iets in van pit en motivatie. Dan liever wat minder goede voetballers die volle bak gaan.

Heerlijke journalistiek.. Matthijs de ligt werd voorbij gespeeld en zijn tegenstander scoorde... Wie weet was die jongen mega snel. Dat kan ook in een 4e klasse hoor.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren