voetbalzone

Agüero biedt excuses aan: 'Dit had niet mogen gebeuren'

Bart Kruyt17 apr 2013, 00:15
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2013, 00:15
Advertentie

David Luiz was van mening dat Sergio Agüero zijn excuses moest aanbieden en daar kon el Kun zich blijkbaar wel in vinden. De aanvaller van Manchester City ontsnapte aan een rode kaart na een bizarre overtreding op zijn tegenstander van Chelsea en heeft inmiddels contact opgenomen met Luiz om 'sorry' te zeggen. "Het had niet mogen gebeuren", zegt Agüero schuldbewust.

/

De aanvaller ging over de schreef in de bekerwedstrijd tussen City en Chelsea, die met 1-2 werd gewonnen door the Citizens. Na een duel met Luiz ging de verdediger naar de grond en in zijn val pakte hij de bal. Agüero reageerde erg geïrriteerd en stampte met twee benen op het lijf van zijn tegenstander. Scheidsrechter Chris Foy en zijn assistenten zagen echter niets en daarom kreeg Agüero geen rode (en zelfs geen gele) kaart voor zijn schandalige actie.

Tot de verbazing van velen besloot de FA om geen onderzoek te openen en Agüero zal dan ook niet geschorst worden. De Argentijn hoopt het hoofdstuk nu te kunnen afsluiten: "Ik heb contact opgenomen met David Luiz", onthulde de 24-jarige Agüero dinsdag op Twitter. "Ik heb excuses aangeboden voor wat er gebeurde tijdens de wedstrijd. Het was een impulsieve reactie en het had niet mogen gebeuren."

Bezig met laden …