voetbalzone

Agüero: ‘Het zou me niets verbazen als ik hierna niet word opgeroepen’

Erik van Dam12 okt 2016, 13:27
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2016, 13:27
Advertentie

Argentinië verloor in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay met 0-1 en staat daardoor vijfde in de Zuid-Amerikaanse zone, een riskante positie. De Argentijnen gaven niet thuis in Córdoba en verzuimden bij een 0-1 achterstand gelijk te maken vanaf elf meter. Tot zijn spijt faalde Sergio Agüero de penalty binnen te schieten.

/

De openingsgoal van Derlis González na iets meer dan een kwartier bleek de winnende en daar had Agüero moeite mee. El Kun trok het zichzelf ook erg aan dat Argentinië voor eigen publiek door de ondergrens zakte. “Hier zijn geen excuses voor te bedenken, we speelden heel zwak en ik miste een strafschop”, spreekt de spits schuldbewust in de Argentijnse media.

“Voor mijn eigen spel kan ik ook niets verzinnen, het was gewoon slecht. Zou ik verrast zijn als ik de volgende keer niet word opgeroepen? Nee, want ik doe de dingen nu gewoon niet goed. Mocht ik inderdaad niet worden opgeroepen, dan zal ik er zo goed mogelijk mee proberen om te gaan”, aldus Agüero, die aanvalspartner Lionel Messi miste.

Bezig met laden …