voetbalzone

Aissati heeft keuze voor Marokko nog niet gemaakt

23 jan 2009, 08:03
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2009, 08:03
Advertentie
In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving van de Marokkaanse voetbalbond weet Ismaïl Aissati nog helemaal niet zeker of hij zijn interlandcarrière bij Nederland of Marokko zal volbrengen. De jonge middenvelder van Ajax zou onlangs bij de Marokkaanse bond (FRMF) te kennen hebben gegeven dat zijn keuze vast staat, maar dat blijkt voorbarig.

“Die definitieve keuze heb ik nog helemaal niet gemaakt”, zo laat de geboren Utrechter, kind van twee Marokkaanse ouders, weten in De Telegraaf. “Wel denk ik erover na, want ik moet voor mijn 21ste voor een van de twee gekozen hebben.” Voorlopig heeft Aissati nog even, want pas half augustus zal hij die leeftijd bereiken.

“Ismaïl El Aissati heeft ervoor gekozen om vanaf nu te spelen in de Marokkaanse kleuren. Zijn familie en Ismaïl hebben onlangs in Amsterdam een FRMF-bestuurder hierover geïnformeerd”, zo liet een woordvoerder van de FRMF eind december weten. Destijds werd gemeld dat de oud-PSV’er al in februari zijn debuut zou gaan maken voor De Leeuwen van de Atlas.
Bezig met laden …