voetbalzone

Ajaccio-voorzitter moet Tévez-grap bekopen met wegblijven andere spits

Erik van Dam02 jan 2012, 13:52
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2012, 13:52
Advertentie
/

Gezien de laatste plaats in de Franse competitie kon Ajaccio wel een aanvallende versterking gebruiken, maar door een grap van voorzitter Alain Orsoni gaat het er niet van komen. Althans, niet de versterking die men op het oog had. Eduardo dos Santos besloot Ajaccio links te laten liggen nadat hij zich beledigd voelde door een grap van Orsoni.

Orsoni liet op komische wijze weten dat Ajaccio zich offensief zou gaan versterken in het nieuwe jaar. “Nieuwjaarscadeautje: de aanvaller die morgen bij ons tekent, is Eduardo van tweedeklasser Lens. We polsten eerder Carlos Tévez, maar we kwamen niet tot een akkoord”, zei Orsoni. Eduardo kon er niet om lachen en besloot daarop de overgang naar Ajaccio af te zeggen.

De ervaren Braziliaan is volgens diverse Franse media vervolgens ingegaan op een aanbieding van Guingamp, zijn vorige club in Frankrijk. Orsoni kan dus zowel de komst van Tévez als die van Eduardo op de buik schrijven en zal in het restant van de transfermaand waarschijnlijk goed nadenken, voordat hij uitspraken doet over naderende versterkingen.

Bezig met laden …