voetbalzone

'Ajacied verruilt Woudestein voor velden van Camp Nou en Bernabéu'

Bart Kruyt14 jun 2011, 10:56
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2011, 10:56
Advertentie

Marvin Zeegelaar lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten bij Espanyol in de Primera División. De vleugelspits van Ajax, het afgelopen seizoen uitgeleend aan Excelsior Rotterdam, is momenteel transfervrij en in onderhandeling met de tweede club van Barcelona. Mocht het twintigjarige talent succesvol uit de besprekingen komen, dan wacht hem een contract van vier jaar bij Espanyol.

/

De rappe flankspelers heeft een aflopende verbintenis bij Ajax, maar had wel een optie in zijn contract staan om tot 2012 bij Ajax te blijven. Door de belangstelling van Espanyol wil de speler volgens Voetbal International niet dat deze optie gelicht wordt. Afgelopen week werd ook duidelijk dat het Italiaanse Parma interesse had getoond in het product van de jeugdopleiding van Ajax, maar Zeegelaar heeft naar eigen zeggen nog niets van die club vernomen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola laat weten vol goede moed te zijn over een mooie overgang naar Espanyol. “Er moeten alleen nog wat belangrijke details worden doorgesproken”, zei hij. Zeegelaar zal niet de eerste speler uit de stal van Raiola zijn die een mooie transfer staat te wachten. In een eerder stadium wist de belangenbehartiger ook Mark van Bommel en Urby Emanuelson bij AC Milan onder te brengen, terwijl hij recentelijk ook Martin Jol met Fulham verenigde.

Bezig met laden …