voetbalzone

Ajacieden beginnen al met trainen: 'Het vertelt dat we beter willen worden'

Bart Kruyt20 jun 2014, 14:36
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2014, 14:36
Advertentie

Nicolai Boilesen hoefde zich eigenlijk nog niet te melden bij Ajax, maar is toch al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij is niet de enige: ook spelers als Mitchell Dijks, Siem de Jong, Ricardo Kishna en Davy Klaassen zijn eerder van start gegaan. "Het vertelt dat we enthousiast zijn en graag beter willen worden", stelt Boilesen vast in gesprek met Ajax Life.

voetbalzone

De Deen hoopt volgend seizoen eindelijk eens zonder hamstringproblemen door te komen en heeft zich daarom alvast gemeld in Amsterdam. Dat deed Boilesen in de laatste twee jaar ook: hij vertelt dat hij er een goed gevoel bij heeft om eerder te starten. Datzelfde geldt blijkbaar voor een aantal van zijn ploeggenoten.

"Jongens die nu nog vakantie hebben, wilden ook eerder terugkomen", stelt Boilesen in gesprek met Ajax Life. "Of ze trainen waar ze op vakantie zijn. Dat maakt onze groep speciaal.” Ajax 1 begint officieel pas maandag 23 juni aan het nieuwe seizoen en twee dagen later, op woensdag 25 juni, is de training van 14:00 uur openbaar.

Bezig met laden …