voetbalzone

Ajax denkt bij vertrek Sigthórsson aan De Jong

Bart Kruyt05 jul 2014, 17:55
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2014, 17:55
Advertentie

PSV heeft Tim Matavz verkocht aan FC Augsburg en wil Luuk de Jong hebben als vervanger. De Eindhovenaren krijgen mogelijk echter concurrentie uit de hoofdstad: De Jong staat namelijk ook op het lijstje bij Ajax, zo heeft Frank de Boer bevestigd aan het Algemeen Dagblad. Wanneer Kolbeinn Sigthórsson wordt verkocht, komt De Jong in beeld bij de landskampioen.

voetbalzone

Ajax heeft met Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic al twee nieuwe spitsen gehaald, maar heeft Siem de Jong verkocht aan Newcastle United en raakt mogelijk dus ook nog Sigthórsson kwijt. De IJslander heeft nog een contract voor een jaar en staat in de belangstelling van Queens Park Rangers. De promovendus zou zich inmiddels al bij Ajax hebben gemeld.

Mocht Sigthórsson vertrekken, dan wil De Boer de markt op. "Als Kolbeinn vertrekt, dan halen we een derde spits", stelde de coach van Ajax na de 1-5 overwinning op Wacker Innsbruck. De 23-jarige De Jong heeft nog een contract voor drie jaar bij Borussia Mönchengladbach, dat bereid is om mee te werken aan een transfer van de recordaankoop.

Bezig met laden …