voetbalzone

Ajax-doelwit zit nog altijd in de wachtkamer: 'Ik weet hier niets van'

Bart Kruyt18 jan 2013, 16:50
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2013, 16:50
Advertentie

De supporters van Ajax moeten er onderhand doodmoe van worden, maar de overgang van Dejan Meleg is toch nog niet in kannen en kruiken. Eerder deze week meldde NUsport dat de deal was afgerond en dat de Servische middenvelder na een ellenlange soap eindelijk Ajacied mocht noemen, maar de hoofdrolspeler in het verhaal is niet bekend met dat nieuws.

De achttienjarige Meleg zit nog altijd in Servië, in afwachting op meer nieuws. Dat Vojvodina en Ajax het eens zijn geworden over de transfervoorwaarden, klopt volgens hem niet. "Ik zag het nieuws in de Nederlandse media, maar ik weet hier niets van", zegt Meleg tegen Novosti. "Ik heb niet gehoord dat de twee clubs een akkoord bereikt hebben. Ik denk dat Ajax contact heeft gehad met mijn zaakwaarnemer in Zwitserland, maar ik wacht nog op het officiële nieuws."

Mogelijk komt dat officiële nieuws er aankomende maandag, want Vojvodina heeft voor die dag een persconferentie belegd. Tot die tijd wil clubvoorzitter Ratko Butorovic niets over de kwestie zeggen: "Ik ben niet van plan om meer duidelijkheid te geven over dit onderwerp. Op maandag zullen we een persconferentie beleggen, waarin we alles zullen uitleggen", reageerde de preses.

Bezig met laden …