voetbalzone

Ajax en De Graafschap mogen hopen: ‘Maar eerst hier uit de schaduw’

Thijs Post08 sep 2015, 10:45
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2015, 10:45
Advertentie

Siem de Jong verhuisde in 2014 van Ajax naar Newcastle United. Door tal van blessures speelde de middenvelder annex aanvaller nog niet veel in de Premier League, maar dat gaat in de toekomst mogelijk veranderen. De Jong denkt het nog wel even vol te houden in het beloofde voetballand.

voetbalzone

“Ik kan het hier zeker vijf jaar volhouden. Tim Krul zit hier ook tien jaar”, laat De Jong weten aan ELF Voetbal Magazine. De Jong zou het mooi vinden om in de toekomst te kijken hoe het is in Los Angeles of New York, maar een terugkeer in Amsterdam is ook aan de orde. De Jong zegt dat hij meer heeft met Amsterdam dan met de Achterhoek, waar zijn ouders nog wonen.

“Als het uitkomt zou het mooi zijn om bij Ajax af te sluiten. Of De Graafschap? Met Luuk heb ik er wel over gegrapt”, aldus De Jong over zijn broer Luuk, die nu bij PSV speelt. De broers De Jong groeiden op in Doetinchem en doorliepen de jeugdopleiding van De Graafschap. De Jong geeft tot slot aan dat hij ‘eerst uit de schaduw wil stappen’ bij Newcastle United.

Bezig met laden …