voetbalzone

Ajax en FC Twente sturen scouts naar ontknoping in Belgische titelstrijd

Daniel Cabot Kerkdijk17 mei 2011, 08:20
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2011, 08:20
Advertentie

Heel wat scouts brengen dinsdagavond een bezoekje aan de Cristal Arena. In Genk staat de topper tussen RC Genk en Standard Luik op het programma, een ontmoeting die doorslaggevend is in de strijd om de Belgische landstitel. Uit Nederland komen scouts van Ajax en FC Twente, zo meldt Het Nieuwsblad.

Het is onduidelijk voor welke speler(s) de nummers één en twee van afgelopen seizoen naar Belgisch Limburg komen. RC Genk-aanvaller Kevin De Bruyne werd hoe dan ook in het verleden aan de Tukkers gelinkt. De Belgisch international geniet ook belangstelling van Chelsea. Volgens diverse Britse tabloids zou de Londense club de jongeling komend seizoen tijdelijk bij Vitesse willen stallen.

Lille en Stade Rennes sturen ook een afvaardiging en uit Engeland komen Sunderland, Fulham, Everton en West Bromwich Albion. Verder zijn ook VfB Stuttgart, Hamburger SV, Hannover 96, Schalke 04, FSV Mainz 05 en Benfica van de partij. De Portugezen werden eerder met Steven Defour in verband gebracht, terwijl Schalke 04 belangstelling heeft voor Genk-doelman Thibaut Courtois.

Bezig met laden …