voetbalzone

Ajax en PSV strijden om Braziliaan: 'Voor vrijdag willen we het weten'

Bart Kruyt21 jan 2015, 15:50
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2015, 15:50
Advertentie

In de Nederlandse media is er nog weinig tot niets verschenen over Douglas Coutinho, maar als we de Braziliaanse media mogen geloven, gaat de aanvaller van Atlético Paranaense een rol spelen in de titelstrijd in de Eredivisie. In januari werd Douglas al in verband gebracht met Ajax en ook PSV zou nu in de race zijn. Volgens Renato Duprat, werkzaam voor Doyen Sports Group, gaat Douglas in ieder geval naar Nederland toe. Er moet snel duidelijkheid komen.

Doyen heeft zeventig procent van de transferrechten van de twintigjarige Douglas in handen; daar zou de investeringsmaatschappij liefst twaalf miljoen euro voor hebben betaald. Zo'n bedrag zal Ajax of PSV zeker niet ophoesten, maar Doyen wil dat de aanvaller zich gaat ontwikkelen in Nederland, zodat hij vervolgens een toptransfer kan maken en echt serieus geld kan gaan opleveren.

Douglas is een aanvaller die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan en werd ook gelinkt aan Manchester United, Atlético Madrid, FC Porto en Benfica. "Ik kan nog geen details geven, maar zijn volgende bestemming is Nederland", zegt Duprat tegen Gazeta do Povo. "Voor vrijdag willen we weten welke club het wordt." Ajax en PSV zijn volgens het Braziliaanse medium de twee verenigingen die Douglas willen hebben.

Bezig met laden …