voetbalzone

Ajax- en Twente-doelwit Rosales mag niet vertrekken bij AA Gent

Bart Kruyt15 jul 2010, 08:09
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2010, 08:09
Advertentie

AA Gent wil niet meewerken aan een vertrek van Roberto Rosales. De vleugelverdediger staat in de vermeende belangstelling van Ajax en FC Twente, terwijl ook Benfica en een niet nader bekende Duitse club zich al hebben gemeld bij de Belgische club. “Deze week zal er meer duidelijkheid zijn”, belooft de zaakwaarnemer van Rosales.

De 21-jarige back uit Venezuela heeft er drie jaar bij Gent opzitten en was vorig jaar één van de uitblinkers in het elftal dat uiteindelijk (na de play-offs) als tweede eindigde. “Officieel heb ik nog niets gehoord”, zegt Gent-manager Michel Louwagie tegen Sporza. “We willen Rosales ook niet verkopen en hebben zijn optie tot 2012 gelicht."

"Ik heb hier ook mijn rol in te spelen. Het moet maar eens gedaan zijn met onze spelers in België te ‘braderen’ (tegen afbraakprijs verkopen, red)", vervolgde Louwagie, die een sneer uitdeelde aan Ajax en Twente: “Die Nederlanders komen met belachelijke prijzen. Ruiz hebben we ook te goedkoop verkocht, hé. Het kleine Gent bestaat niet meer.”

Bezig met laden …