voetbalzone

‘Ajax-fans’ schelden volop met ‘kanker’ richting Etienne Vaessen: ‘Triest volk’

Jordi Tomasowa13 feb 2023, 12:27
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2023, 12:27
Advertentie

Etienne Vaessen heeft na afloop van het Eredivisie-duel met Ajax (3-1) een flink aantal verwensingen naar zijn hoofd gekregen. RKC Waalwijk leek zondagavond lang op weg naar een resultaat in de Johan Cruijff ArenA. Supporters van Ajax ergerden zich mateloos aan Vaessen, die wordt verweten dat hij te veel tijd zou hebben gerekt.

Ajax kroop tegen RKC uiteindelijk door het oog van de naald. Brian Brobbey, Jurriën Timber en Mohammed Kudus maakten de openingstreffer van Mats Seuntjens na rust ongedaan. Vele supporters van Ajax konden het na de wedstrijd echter niet laten om Vaessen uit te schelden. Zo wordt de doelman door iemand een ‘permanent letsel’ gegund, een ander noemt hem ‘kankerjong’.

voetbalzone

Vaessen postte een Instagram-story met screenshots van de vele verwensingen die hij naar zijn hoofd kreeg. “Uitschelden oké... Hoort er allemaal bij, maar om nou altijd maar dat k-woord te gebruiken omdat je iets of iemand niet mag. Is allemaal niet nodig het blijft maar een spelletje hè. #triestvolk.”, schrijft de doelman op zijn Instagram.

Vaessen nam na verrassende voorsprong uitgebreid de tijd bij het nemen van doeltrappen en deed voor rust geloven dat een medespeler een hoofdblessure had opgelopen, echter bleek daar niets van waar. Ook op Twitter moest de Bredanaar het ontgelden. Supporters van Ajax ergerden zich groen en geel aan het tijdrekken van de sluitpost.

Bezig met laden …