voetbalzone

'Ajax heeft concurrentie uit Italië voor 'snelste verdediger van de wereld''

Bart Kruyt08 jan 2016, 07:39
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 07:39
Advertentie

Ajax versterkte zich in de zomer met Amin Younes en zou wel eens een tweede Duitser naar de club kunnen halen. Goal.com maakte donderdag al melding van de Amsterdamse interesse in Lukas Klostermann en nu BILD dit bericht heeft overgenomen, lijkt er daadwerkelijk iets te spelen. Er zou drie miljoen euro op tafel moeten komen om Klostermann binnen te halen.

voetbalzone

Ajax werd in de zomer al eens in verband gebracht met de negentienjarige Klostermann, die op de loonlijst staat bij RasenBallsport Leipzig uit de 2. Bundesliga. Marc Overmars zou de drievoudig Duits jeugdinternational destijds hebben beschreven als ‘de snelste verdediger van de wereld’. Tot een transfer kwam het in de zomer niet, maar wellicht slaat Ajax nu alsnog toe.

BILD weet dat Ajax Klostermann in de afgelopen maanden regelmatig gescout heeft en dat ook Juventus en Internazionale de verdediger op de korrel hebben. RB Leipzig heeft op het moment nog geen officiële aanbieding ontvangen. Klostermann staat dit seizoen op vijftien competitiewedstrijden, waarvan dertien als basisspeler. Hij kan op alle posities in de defensie uit de voeten.

Bezig met laden …