voetbalzone

‘Ajax heeft zich wel gemeld, maar daarmee zijn we niet in gesprek’

Gijs Freriks24 apr 2016, 11:35
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2016, 11:35
Advertentie

Ajax is (nog) niet concreet in de markt voor Sébastien Haller, zo vertelde FC Utrecht-grootaandeelhouder Frans van Seumeren zondagochtend in het FOX Sports-voetbalpraatprogramma De Tafel van Kees. De spits uit Frankrijk wordt al langer aan de Amsterdammers gelinkt.

/

“Ajax heeft zich wel gemeld, maar daarmee zijn we niet in gesprek. Ze hebben de zaakwaarnemer gebeld en gezegd dat ze best geïnteresseerd zijn, maar dat ze ook geïnteresseerd zijn in andere spelers. Dus het is nog niet concreet”, aldus Van Seumeren, die eraan toevoegt dat Haller ‘een duidelijke mening’ heeft over waar de aanvaller naartoe wil.

“Het is net wat hij zelf wil, ook de speler bepaalt waar hij naartoe gaat. Hij had bijvoorbeeld naar Norwich City gekund en daar waren we helemaal uit, maar dat was niet de club waar hij naartoe wilde. Er hebben zich ook wat Duitse clubs voor hem gemeld, maar welke clubs, dat weet ik niet uit het hoofd”, aldus Van Seumeren.

Frank de Boer zei onlangs in Studio Voetbal dat ‘je een speler als Haller altijd kan gebruiken’: “Hij is een goed aanspeelpunt, met een redelijke techniek en scorend vermogen. Maar Arek Milik heeft het ook fantastisch gedaan en doet het nog steeds goed.” Volgens het Algemeen Dagblad wil Ajax voorlopig niet verder gaan dan vijf miljoen euro voor Haller.

Bezig met laden …