voetbalzone

Ajax hoeft niet te vrezen na wild gerucht: 'Ik ga zeker niet weg'

Bart Kruyt24 jul 2015, 15:15
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2015, 15:15
Advertentie

Davy Klaassen is benoemd tot de nieuwe aanvoerder van Ajax en hij belooft de recordkampioen in ieder geval nog een jaar trouw te zullen blijven. Klaassen werd vrijdag door Sport1 plotseling in verband gebracht met Borussia Dortmund, dat in de middenvelder een mogelijke opvolger voor Marco Reus zou zien. Klaassen is echter niet geïnteresseerd in een transfer.

voetbalzone

De 22-jarige middenvelder heeft er nu twee seizoenen als basisspeler bij Ajax op zitten en heeft het gevoel dat hij nog niet klaar is in Amsterdam. "Ik ga zeker nog niet weg nee", belooft Klaassen aan Helden. "Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben met leren. En ik heb het prima naar mijn zin. Ajax is mijn club."

Klaassen durft niet te zeggen of hij zijn hele loopbaan voor Ajax zou willen spelen: "Dat is wel moeilijk. Ik denk dat iedereen wel naar andere clubs kijkt", zegt de international. "Nu ben ik bij Ajax super tevreden en Ajax is mijn club, dus ik denk totaal niet aan een overstap. Maar mocht het komende zomer of weet ik wanneer komen, dan komt het dan wel." Klaassen speelde tot dusver 62 competitieduels voor Ajax in de Eredivisie, waarin hij 17 keer wist te scoren.

Bezig met laden …