voetbalzone

Ajax houdt slag om de arm bij ‘beklonken’ transfer van acht ton

Erik van Dam04 jan 2014, 06:38
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2014, 06:38
Advertentie
/

Ajax heeft nog niet willen bevestigen dat Eyong Enoh daadwerkelijk aan de slag gaat bij Antalyaspor. Vrijdagmorgen tweette Gültekin Gencer, voorzitter van de huidige nummer veertien van de Süper Lig, een foto waarop hij te zien is met de Kameroener. Het lijkt erop dat de zaken afgerond zijn, maar Enohs handtekening onder het contract ontbreekt nog.

Ajax blijft derhalve voorzichtig, benadrukt De Telegraaf zaterdag. Donderdag was een delegatie van Antalyaspor in Amsterdam en kreeg het een rondleiding over De Toekomst. Ook werd er uitgebreid geluncht met mensen van Ajax en werd er gesproken over de constructie van Enohs transfer. Het gaat om een verhuur met een verplichte optie tot koop á 800.000 euro, schrijft de ochtendkrant.

Stephan Braendli, de zaakwaarnemer van de 27-jarige Enoh, is echter nog niet overtuigd van de transfer. Hij schermt nog met belangstelling van andere clubs en dus blijft Ajax wachten tot de zaak echt helemaal in orde is gemaakt. Enoh kwam in 2008 naar Ajax, waarvoor hij in totaal 149 wedstrijden speelde en 4 keer doel trof. Met name onder Marco van Basten en Martin Jol was hij een vast onderdeel van de selectie, maar sinds de aanstelling van De Boer liep zijn speeltijd drastisch terug.

Bezig met laden …