voetbalzone

'Ajax is een ploeg die wij kunnen verslaan omdat wij het meer willen'

Daniel Cabot Kerkdijk23 aug 2010, 11:36
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2010, 11:36
Advertentie

Dinamo Kiev hoopt woensdag ten koste van Ajax de groepsfase van de Champions League te bereiken. Het eerste treffen, op Oekraïense bodem, eindigde in een 1-1 gelijkspel. De ploeg van Martin Jol is derhalve in het voordeel, maar Maxym Koval waarschuwt de Amsterdammers.

/

"Het is jammer dat we in Kiev het tegendoelpunt te verwerken kregen, maar daar moeten we ons niet teveel zorgen om maken", vertelt de doelman op de website van de Europese voetbalbond UEFA. "Ik heb geen enkele twijfel dat we de return kunnen winnen. Onze tegenstander kan ons niet verrassen. Het is een ploeg die wij kunnen verslaan. Waarom? Simpel, wij willen het meer dan zij."

Maarten Stekelenburg heeft op zijn beurt vertrouwen in een goede afloop. "Dinamo heeft een goede ploeg en het zal moeilijk voor ons worden, maar wij hebben vertrouwen in onze kwaliteiten. We verkeren fysiek in goede staat en zij zullen moeten scoren. Wij krijgen de ruimte en krijgen zeker kansen."

"We spelen thuis, dat is een voordeel", doceert Urby Emanuleson. "De jongens zeggen: 'Laten we deze wedstrijd met 2-0 winnen, dan kan ons seizoen pas echt beginnen'. Natuurlijk willen we dat graag. Als we winnen van Dinamo ziet alles er goed uit voor ons. Dan hebben we een mooi seizoen voor de boeg."

Bezig met laden …