voetbalzone

‘Ajax kan bod van ‘een paar miljoen euro’ op Sigthórsson verwachten’

Daniel Cabot Kerkdijk06 jan 2015, 05:58
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2015, 05:58
Advertentie

Het is de vraag of Kolbeinn Sigthórsson na deze maand nog in het tenue van Ajax speelt. De Telegraaf maakte afgelopen weekeinde al melding van de interesse van onder meer Lille en schrijft dinsdag dat de Franse club steeds concreter wordt voor de aanvaller.

voetbalzone

Volgens het dagblad is Lille bereid een paar miljoen euro te betalen. Ook Queens Park Rangers wordt met Sigthórsson in verband gebracht. De club uit Londen was afgelopen zomer al in de race voor de 24-jarige IJslander, die om uiteenlopende redenen in Amsterdam bleef. Sigthórsson opteerde vervolgens voor een nieuw contract met Ajax, tot medio 2016.

Frank de Boer is niet happig op een tussentijds vertrek van Sigthórsson. De oefenmeester wil het liefst het seizoen 2014/15 afmaken met Sigthórsson erbij, ook al krijgt Arek Milik tegenwoordig de voorkeur in de spits. Mocht het toch van een transfer komen voor Sigthórsson, dan heeft De Boer nog wel Richairo Zivkovic achter de hand. Hij kwam in de zomer over van FC Groningen, maar speelde de eerste seizoenshelft vooral bij Jong Ajax.

Bezig met laden …