voetbalzone

‘Ajax kiest voorin uit John, Amrabat, Hupperts en Kostic’

Erik van Dam20 dec 2013, 18:03
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2013, 18:03
Advertentie

Frank de Boer gaf vrijdag op de persconferentie van Ajax aan dat hij Guus Hupperts van Roda JC een interessante speler vindt. Wie zoekt naar een rechtsbuiten, zoals Ajax, komt al snel uit bij de aanvaller in Kerkraadse dienst, zo gaf De Boer aan. Hupperts is echter niet de enige die op het kandidatenlijstje van de landskampioen staat, zo weet De Telegraaf.

/

De krant geeft aan dat Ola John ook nog steeds een kandidaat-versterking is voor Ajax. Datzelfde geldt voor Nordin Amrabat van Galatasaray. Beide vleugelaanvallers hebben zich al bewezen bij een Eredivisieclub, te weten FC Twente en PSV. Zij zijn te duur in de definitieve aanschaf, dus is een huurperiode aannemelijker dan een transfer.

De andere kandidaten zijn Hupperts, wiens naam dus reeds bevestigd werd door De Boer, maar ook Filip Kostic van FC Groningen. Zij zijn minder prijzig dan de twee eerder genoemde aanvallers en kunnen nog gevormd worden in Amsterdam. Hupperts ligt nog tot eind dit seizoen vast bij Roda JC; Kostic is bezig aan zijn tweede seizoen in Euroborg en staat nog tot medio 2015 onder contract.

Bezig met laden …