voetbalzone

Ajax komt snel met contractnieuws: 'Ik ben blij dat het rond is'

Bart Kruyt31 mrt 2014, 07:29
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2014, 07:29
Advertentie

Ajax is bezig met de contracten van een aantal zelf opgeleide basisspelers en Joël Veltman is de eerste die bij gaat tekenen. De verdediger is er met zijn werkgever uit over een nieuwe verbintenis, die tot de zomer van 2018 zal gaan lopen. "Ik ben blij dat het rond is. Dat geeft toch een bepaalde rust. Ik zit lekker bij Ajax", zegt Veltman tegenover het Algemeen Dagblad.

voetbalzone

De 22-jarige mandekker veroverde dit seizoen een basisplaats bij Ajax en speelde tot dusver 27 competitiewedstrijden in de Eredivisie, waarvan 20 in het lopende seizoen. De kans is groot dat naast Veltman nog meer spelers deze week hun contract verlengen. Ook Stefano Denswil, Davy Klaassen en Ricardo van Rhijn zijn dicht bij een akkoord met Ajax over een langere samenwerking.

Ajax ligt op koers voor het vierde kampioenschap op rij en speelt woensdag uit tegen RKC Waalwijk. Niklas Moisander zal dit duel nog laten schieten: de mandekker, die zondag ook ontbrak tegen FC Twente, heeft nog teveel last van zijn knie. Moisander zal geen risico nemen en hoopt er aankomend weekend tegen Vitesse weer bij te kunnen zijn.

Bezig met laden …