voetbalzone

Ajax met Van der Hoorn, maar zonder El Ghazi richting Brabant

Erik van Dam05 mrt 2016, 12:54
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2016, 12:54
Advertentie
/

Ajax-trainer Frank de Boer heeft zaterdag bekendgemaakt met welke selectie hij de uitwedstrijd van zondag tegen Willem II ingaat. De coach van de nummer twee van de Eredivisie kan niet beschikken over Anwar El Ghazi, die door een schorsing absent is. Mike van der Hoorn is echter wel fit genoeg om het uitduel mee te maken.

Van der Hoorn was vrijdag nog een twijfelgeval voor Ajax, omdat hij die dag uitstapte tijdens de training vanwege liesklachten. De verdediger is zondag echter gewoon present in Tilburg en zal hopen op een basisplaats: die kreeg hij ook in de laatste vier wedstrijden waarin hij meedeed. Tegen Excelsior ontbrak Van der Hoorn door een schorsing.

Damian van Bruggen zit opnieuw bij de groep, net als toen hij Van der Hoorn verving tegen Excelsior. De vorige keer had De Boer hem niet nodig en bleef de jonge stopper ongebruikt op de bank zitten. Ajax heeft momenteel één punt achterstand op PSV en zal willen winnen om in het spoor te blijven. Vorig seizoen morste de club punten in Tilburg en bleef het bij 1-1.

Bezig met laden …