voetbalzone

‘Ajax moet aan de bak, de sfeer bij ons kom je in de Eredivisie niet tegen’

Robin Bruggeman02 aug 2016, 22:54
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2016, 22:54
Advertentie

Ajax speelde vorige week in eigen huis met 1-1 gelijk tegen PAOK Saloniki en de Amsterdammers zullen woensdag dus flink aan de bak moeten om de laatste voorronde van de Champions League te halen. Garry Rodrigues speelt inmiddels een jaar voor de Griekse topclub en weet dat Ajax een hete avond staat te wachten.

/

“De sfeer in ons stadion kom je in de Eredivisie nergens tegen. Het word een lekker potje hoor. Ons stadion is uitverkocht en dan is de sfeer geweldig. Het lawaai komt van alle tribunes, heel intens”, vertelt hij aan Voetbal International. “Het ligt nog open, maar het is tot nu toe volgens plan verlopen voor ons. We hebben een mooie positie en kunnen het karwei nu thuis afmaken.”

Rodrigues werd in Rotterdam geboren, maar de vleugelspeler speelde nooit een wedstrijd in de Eredivisie. Hij ging van FC Dordrecht naar het Bulgaarse Levski Sofia, waarna Elche en dus PAOK volgden. De international van Kaapverdië heeft dan ook niet het idee dat hij zich nu extra moet bewijzen tegenover de Nederlandse voetbalvolgers: “Ik speel nu al een tijdje op dit niveau en weet wat ik kan.”

Bezig met laden …