voetbalzone

'Ajax moet op het veld maar laten zien dat ze beter zijn dan wij'

Bart Kruyt20 feb 2014, 10:25
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2014, 10:25
Advertentie

Ajax moet donderdagavond proberen om de topscorer van de Europa League af te stoppen. Jonathan Soriano was in de groepsfase al goed voor zeven doelpunten en hoopt donderdag ook in Amsterdam het net te kunnen vinden. De spits weet echter dat Ajax de favoriet is voor het treffen: "Maar ze moeten op het veld maar laten zien dat ze beter zijn dan wij", zegt Soriano.

voetbalzone

De Spaanse spits was in de Oostenrijkse Bundesliga ook al goed voor zeventien doelpunten. "Maar Ajax is, met alle respect, wel van een ander niveau dan Wiener Neustadt of Wolfsberg", zegt Soriano in Die Presse. "In het internationale voetbal wordt er meer van ons gevraagd. We weten hoe we moeten spelen en zullen vanaf de eerste minuut gefocust zijn."

Soriano heeft een verleden bij Barcelona en weet mede daardoor wel het een en ander van Ajax. "Zij spelen snel, attractief voetbal en hebben een rijke geschiedenis", vertelt de goaltjesdief. "Ajax is de duidelijke favoriet, maar ze moeten op het veld maar laten zien dat ze beter zijn dan wij."

Bezig met laden …