voetbalzone

Ajax profiteert mogelijk van verkoop ex-pupil: ‘Zijn al wat gesprekken geweest’

Tim Siekman05 apr 2018, 18:44
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2018, 18:44
Advertentie

Stefano Denswil vertrekt komende zomer mogelijk bij Club Brugge. De 24-jarige verdediger had de afgelopen jaren al enkele keren de optie om België te verlaten, waarbij onder meer AS Monaco, Hamburger SV en Brighton & Hove Albion geïnteresseerd waren. De Nederlander geeft aan 'natuurlijk' de ambitie te hebben om hogerop te spelen.

"De clubs die je opnoemt, zijn het telkens net niet geworden, maar dat is nu eenmaal zo. Elk jaar met Club voor de prijzen spelen, dat is ook mooi", zegt Denswil in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het zou mooi zijn om kampioen te worden en dan samen met Club te zien wat er mogelijk is. Er zijn al wat gesprekken geweest."

"Als beide partijen beter worden van een transfer, dan...", aldus Denswil, die in januari 2015 van Ajax naar de Belgische topclub verkaste. Als de verdediger wordt verkocht, krijgt Ajax naar verluidt twintig procent van de transfersom, een afspraak die zou zijn gemaakt tussen beide clubs. Denswil, die tot op heden 124 duels heeft gespeeld bij Club Brugge, staat nog tot medio 2020 onder contract.

Bezig met laden …