Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mohammed Kudus ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax

Laatste update:

Maurice Steijn heeft de opstelling van Ajax bekendgemaakt voor het oefenduel met SpVgg Unterhaching. De oefenmeester laat veel gerenommeerde namen op bank zitten. Owen Wijndal, Davy Klaassen, Francisco Conceição en Brian Brobbey spelen wél. Het duel begint om 17.00 uur en is te zien op het YouTube-kanaal van Ajax.

Jay Gorter staat onder de lat bij de Amsterdammers. De jeugdige doelman ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Diyae Jermoumi, Tristan Gooijer, Mateja Milovanovic en Wijndal. Het houdt in dat onder meer Gerónimo Rulli, Devyne Rensch, Jorrel Hato en Anass Salah-Eddine op de bank plaatsnemen.

Op het middenveld kiest Steijn wel voor de nodige routine. Klaassen, Kenneth Taylor en Gabriel Misehouy vormen de middenlinie. Nieuwelingen Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic zitten op de bank. In de aanval moeten Mohamed Daramy, Brobbey en Conceição voor de doelpunten zorgen. Mohammed Kudus is wegens een lichte blessure niet van de partij.

Opstelling Ajax: Gorter; Jermoumi, Gooijer, Milovanovic, Wijndal; Klaassen, Misehouy, Taylor; Daramy, Brobbey, Conceição.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Gorter krijgt opvallend veel minuten deze voorbereiding. Toch een teken dat Rulli echt weg wil/gaat?

25 juli 2023 om 16:33

Zou ik toejuichen heb vertrouwen in Gorter. Wellicht Olij erbij halen en je hebt samen met Pasveer een goede keepersgilde

25 juli 2023 om 16:39

Ik laat me graag verrassen en hoop dat je gelijk krijgt, maar ik heb zeer weinig vertrouwen in Gorter. Bij hem heb ik altijd het gevoel alsof hij de rust zelve speelt, maar in werkelijkheid stijf staat van de spanning. Voetballend niet slecht, maar vaak een slippertje

25 juli 2023 om 17:22

Ik denk dat Gorter ook klaar is, ik heb meer vertrouwen in Setford.Rulli hoop ik dat die blijft, de rust achterin en het aantal tegengoals was meteen vrijwel weg na zijn komst. Af en toe een slippertje, maar wordt ook wel erg uitvergroot. Voetballend ook enorme meerwaarde. Als ik hypothetisch zou mogen kiezen welke keeper uit de gehele ED, zou ik geen andere willen. Ook Bijlow of Unnerstall zou ik er niet voor inruilen.

25 juli 2023 om 16:35

Zou kunnen. Maar kan ook zijn dat Steijn hem gewoon een nieuwe kans geeft. De kwaliteiten en minpunten van Rulli zijn inmiddels toch duidelijk, dus zien of Gorter zijn potentie kan waarmaken.

25 juli 2023 om 16:37

anders niet eerlijk tegen 3e divisie clubs uit Duitsland.

25 juli 2023 om 16:37

Pasveer is geblesseerd. En ik denk dat Rulli de 2e helft keept, dus dat teken dat jij ziet is er niet.

25 juli 2023 om 16:48

Het zal vast wel ergens meespelen denk ik. Toch ff kijken wat Gorter in huis heeft voor het geval dat Rulli vertrekt, anders moet je niet 1 maar 2 nieuwe keepers aantrekken.

25 juli 2023 om 16:58

Marton

Het is sws logisch om te kijken wat iemand in huis heeft tijdens de voorbereiding?

25 juli 2023 om 16:37

Rouleren heet dat!

25 juli 2023 om 16:53

Neem aan dat Rulli gewoon 2e helft speelt. In de voorbereiding wordt er altijd veel gerouleerd.

25 juli 2023 om 16:54

Je speelt tegen een 3e klasser uit Duitsland, zegt niet zoveel. De enige basisspeler die ik nu zie staan is Brobbey.

Vind t onbegrijpelijk dat je niet een keer gaat oefenen met de 11 waarmee je het seizoen wilt beginnen.

25 juli 2023 om 16:34

Steijn heeft nog geen 11 spelers waar hij mee wil starten dus dan wordt het lastig. Zou mooi zijn als er deze week nog aankopen worden gepresenteerd!

25 juli 2023 om 16:35

Ze spelen nog tegen ausburg en Dortmund. Ik ga er vanuit dat ze tegen Dortmund(6 augustus) wel met de "vaste" 11

25 juli 2023 om 16:37

Met welke 11 zou dat moeten dan? Steijn verdient bij deze al een nominatie voor de Rinus Michels award dat hij nog een groepje spelers heeft gevonden om mee op trainingskamp te gaan.

25 juli 2023 om 16:50

Nou Hey…met een uitdraai van de selectiespelers heeft Mislintat hem denk ik al aardig op weg kunnen helpen.

;p

25 juli 2023 om 16:38

@demouge123

Ze spelen hierna nog tegen Augsburg en tegen Dortmund. Ik neem aan dat ze tegen Dortmund wel met de 11 wil starten waarmee hij de competitie mee wil aanvatten.

Dit is een prima potje om nog wat kansen te geven tijdens deze voorbereiding.

25 juli 2023 om 16:48

Tegen Anderlecht speelde Ajax met de "basis" opstelling. Je zag hoe dat ging toch?

Hoop dit seizoen veel meer te mogen zien van Conceição. Wellicht nog niet veel rendement, maar brengt veel dreiging en houd het veld erg breed waardoor er veel ruimte op het middenveld ontstaat. Ook goede loopacties zonder bal. Hopen dat Steijn hem meer minuten geeft dan de voorgaande trainers.

25 juli 2023 om 16:36

Helemaal mee eens. Je gaat er toch steeds ff voor zitten als dat ventje aan de bal komt.

25 juli 2023 om 16:41

Hoop vooral dat iedereen heel snel tot de conclusie komt dat Chico gemaakt is voor pupillen voetbal. Niet zo lang geleden konden we op rechts kiezen tussen Antony en Neres en nu is zogenaamd Chico iets om naar uit te kijken. Heel leuk dat het dreigend oogt maar het is enkel hard blind draven en zo gauw hij in de buurt van het zestienmeter gebied komt mist hij elk overzicht voor een goeie voortzetting en zijn afronding is dusdanig slecht dat in vergelijking Younes nog een scherpschutter was.

25 juli 2023 om 16:44

Het fijne van Conceicao is gewoon dat hij echt de diepte in gaat met de bal, durven een man te passeren. Dat is iets wat je bij flankspelers laatste tijd niet zo vaak ziet. Al helemaal niet in de Eredivisie

25 juli 2023 om 16:45

Dit, Ajaxclub. Youness was ook zo'n speler. Leuk, flitsend, maar het leidde nergens toe. Er moeten echt wel goals en assists uitgaan komen. Je hebt er nu helemaal niets aan. Als ik iets naar iets leuks en frivools wil kijken dan kijk ik wel naar mijn vrouw. Ik wil uiteindelijk voetbal kijken voor de leuk, maar ook voor goals en assists.

25 juli 2023 om 16:46

Ja ik snap de hype ook niet helemaal maar dat zal wel aan mij liggen zeker🤣

25 juli 2023 om 16:47

@ ajaxclub: zijn rendement kan zeker omhoog, maar afschrijven doe ik hem zeker nog niet. Wat betreft het kwaliteitsverlies vd selectie ben ik overigens met je eens. De spoeling is erg dun.

25 juli 2023 om 17:03

Jij snapt de hype niet, maar je hebt hem op de bank zien zitten terwijl op zijn plek maar werd geklungeld door iedereen toch?

25 juli 2023 om 22:56

Tadic, met echt geweldige statistieken, wordt hier afgemaakt omdat zijn spel niet goed genoeg meer zou zijn. Chico heeft het spel waarvoor je naar het stadion komt, maar wordt afgebrand vanwege het gebrek aan rendement... Wat willen we nou? Een speler met het aantrekkelijke spel van Chico en de statistieken van een Tadic is onrealistisch... Ik zie liever deze spelers dan een soort tussenvariant als Bergwijn... Dat is van alles een beetje, maar eigenlijk ook niks.

25 juli 2023 om 17:03

Veel blaffen ... weinig bijten ...

Moet inderdaad aan zijn rendement werken; ziet er verder wel leuk uit, maar net ff te weinig echte dreigin.

Een oefenpotje op de dinsdagmiddag tegen een Duitse derde klasser met deze namen voelt toch een beetje als een kruising tussen een SM sessie en tegelijkertijd verplicht 2 uur moeten luisteren naar Lee Towers.

25 juli 2023 om 16:49

Ha ha

25 juli 2023 om 16:50

En zien dat je deze reactie exact van AS hebt gecopy paste voelt voor mij een beetje hetzelfde

25 juli 2023 om 17:12

Al eens over nagedacht dat ik ook een account heb op AS en een en dezelfde persoon ben? Waarom zou ik niet op 2 verschillende sites een opmerking mogen maken over het zinloze van oefenen tegen een 3e klasser met een schoolelftal selectie.

25 juli 2023 om 16:50

Als je van SM en ome Leen houdt heb je dan een topmiddag, haha. Maar ik vind het in deze voetballoze tijd altijd leuk om een potje van Ajax te zien eigenlijk.

25 juli 2023 om 17:06

De disrespect naar het gouden keeltje van onze Leen! ☹️

25 juli 2023 om 17:08

Zo leuk is zo'n oefenpotje toch ook weer niet?

25 juli 2023 om 17:12

Waarschijnlijk wordt je hele seizoen zo....Veel genot.

25 juli 2023 om 18:01

Haha, niet 2 uur luisteren naar Lee Towers. Dan liever een paar dagen lang in een Noord Koreaanse gevangenis.. On topic, dit is duidelijk een extra oefenpot. Steijn moet wel gaan proberen met spelers van het tweede. Het hele elftal wordt zo'n beetje verkocht (met Roulli, Bassey, Alvarez en Kudus die nog weggaan), en MitSalat heeft nog steeds geen spelers gekocht. Ik denk dat hij ook te maken met de grote hand van Susan Lenderink op de knip waardoor het aantrekken van echte aanwinsten moeilijk zal zijn. Die visie van Ajax is echt tot het nulpunt gedaald en de club wordt gerund als een onderneming, waarin het nu telt en niet de toekomst....

Snap dat het een oefenduel is maar het blok Klaassen-Taylor gaat nooit werken. Had je beter een Tahirovic gewoon kunnen gebruiken. Maar ja daarachter is het inderdaad heel schaars als ook Vos er niet bij zit vandaag. Ajax heeft broodnodig aankopen nodig maar ja hoelang gaat dat nu nog duren. Trainingskamp is al begonnen en de competitie start over 2,5 week. Er moet nog heel veel gebeuren...

25 juli 2023 om 16:50

Dit zijn overduidelijk de reserves. Al ben ik het eens dat het blok Klaassen-taylor erg bedroevend is. Wel postief dat Klaassen blijkbaar (en hopelijk) niet als basisklant wordt gezien.

25 juli 2023 om 17:00

Nou ja Klaassen staat er altijd in of het nou reserves zijn of niet. Dus dit zegt voor mij niet zo heel veel. Ook al hoop ik dat hij gewoon verkocht gaat worden want hij is inderdaad niet goed genoeg voor de basis en neemt een flinke pak in het salarishuis met zijn riante salaris.

25 juli 2023 om 16:55

Dit is een oefenpotje met reserves. Neem het niet te serieus aub

25 juli 2023 om 16:59

Uitslag maakt me niks uit. Wel nutteloze combinaties die je toch nooit gaat gebruiken. Oefenduels hebben wel het nut om steeds stapje en stapje je spel in de ploeg te krijgen. Dat ga je niet doen door Taylor en Klaassen samen naast elkaar te gebruiken. Dat vind ik gewoon nutteloos...

Ben echt benieuwd naar Daramy dit seizoen. Hopelijk dat hij van Steijn ook gewoon de kans krijgt op minuten dit seizoen, al is de oncurrentie groot met Bergwijn en Godt. De minuten die hij maakte tegen Anderlecht zagen er voor mij in ieder geval veelbelovend uit. Lijkt veel stappen gemaakt te hebben bij zijn verhuurperiode.

25 juli 2023 om 16:50

Eens! Sowieso loopt er echt wel talent rond op linksbuiten. Daramy lijkt wat stappen gezet te hebben maar daarachter lopen met Godts, Kalokoh en zelfs nog Van Axel Dongen (schrijf ik ook nog niet af) ook gewoon heel aardige talenten rond. Bergwijn lijkt deze voorbereiding in ieder geval ook gedreven te beginnen.

25 juli 2023 om 16:52

Hoe kom je er bij dat daramy stappen heeft gezet ? Die jongen kan vrijwel niets. Het is sneu om te zeggen maar hij komt gewoon te kort. Daarbij denk ik dat Godts vóór Daramy komt, en niet andersom.

25 juli 2023 om 16:54

Daramy heeft een prima seizoen achter de rug en als je het vergelijkt met wat Bergwijn heeft laten zien vorig seizoen dan had je zelfs beter Daramy 1e linksbuiten kunnen maken. Als je zegt dat hij niets kan....hoe weinig kan bergwijn dan.

25 juli 2023 om 17:17

Lekker populistische reactie van je. Daar waar Bergwijn in 41 wedstrijden toch nog 16 goals had, had Daramy er in 41 wedstrijden 9. Vind je dat veel beter?

25 juli 2023 om 17:27

@EredivisieAjax, heb je mijn reactie überhaupt gelezen? Ja, ik vind dat Daramy best wat stappen gezet heeft. Ik plaats er juist de kanttekening bij dat er goede talenten op zijn flank lopen. Ik claim helemaal nergens dat hij voor Godts komt, ik reageer slechts op iemand die nieuwsgierig is naar Daramy dit seizoen. En dat ben ik ook. Godts is hiernaast gewoon een groot talent toch? Dan mag ik hem toch zo benoemen?

25 juli 2023 om 16:53

Daramy zal zich toch moeten schikken achter Bergwijn maar hij is snel en heeft een actie en dat hebben we op Conceicao na gemist afgelopen seizoen. Ik zou hem er altijd bij houden en zn minuten laten maken. Godts er nog achter en die positie is echt prima bezet.

Op zich toch nog wel benieuwd naar deze onverwachte wedstrijd. Ik hoop dat Conceicao zich laat zien en ook wat effectiviteit toe kan voegen aan zijn spel dit seizoen. Brobbey moet ook echt meer laten zien want tot nu toe oogt zijn voorbereiding erg matig.

Benieuwd naar wat Gooijer en Misehouy vandaag kunnen laten zien, vooral Misehouy is echt heel getalenteerd en creatief, hoop dat hij dit seizoen samen met Godts zijn doorbraak gaat beleven.

Mooi om dan weer wat namen te zien waarvan je denkt...huh?

25 juli 2023 om 17:02

Ik hoop nog dat het vertrouwen dat je steeds hebt uitgesproken over Mislintat, ervoor zorgt dat we straks Yes zeggen in plaats van huh als reactie op de opstelling.

Het had na 2 minuten al 1-2 kunnen staan… het is geen gatenkaas maar af en toe een brokje kaas

25 juli 2023 om 17:14

Dan speel je tegen FC whatthefuck en dan sta je binnen 5 minuten al achter. Zelfs voor een vriendschappelijke pot teleurstellend

25 juli 2023 om 17:17

De score vind ik nog niet eens zo boeiend, maar het feit dat ze er amper onder de druk van de Duitsers komen en weinig kansen kunnen creëren (nu net weer 1 na de grote kans in de 1e minuut) vind ik veel kwalijker. Het is een oefenwedstrijd en dit zijn zeker niet de basis 11.

25 juli 2023 om 17:28

Ja lekker toch. Het is duidelijk dat er voor 11 augustus versterking moet zijn in de verdediging, want het is gewoon niet te doen. Te makkelijk goals tegen. Echter begint het gebrek aan afmaken van Brobbey wel langzaam zorgwekkend te worden. Heeft inmiddels weet de nodige goede kansen gehad en schiet recht op de keeper af...

Wat is in gods vredesnaam het nut van deze oefenwedstrijd? Dit is een opstelling waarbij je vast en zeker degradeert in de eredivisie.en weer Klaassen en Taylor op het middenveld.....is Steijn daar nou nog niet achter dat het niet werkt?

25 juli 2023 om 17:18

Chill aan, 2e helft zal er anders uit zien.

25 juli 2023 om 17:47

Maar mijn vraag blijft staan. Wat is de zin en met name meer de onzin van deze oefenwedstrijd? Kom straks niet aan met het excuus dat het slecht gaat omdat het team niet ingespeeld is.

Oei oei ajax. Kudus waarschijnlijk weg en nu goede vervangers halen. Kijkend naar afgelopen jaar hou je je hart vast als ajax-supporter...

25 juli 2023 om 17:57

Ja en de waarde van dit Ajax, zonder Kudus en Alvarez is ook niet heel veel meer dan 10M. Sportief zijn we bijna failliet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren