voetbalzone

Ajax-talent uit zijn ongenoegen via inmiddels verwijderde story

Bart DHanis29 aug 2023, 21:57
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:54
Advertentie

Ajax moet vrezen voor een vertrek van Gabriël Misehouy, zo schrijft Ajax Showtime, dat zich baseert op een 'goed ingevoerde bron'. De aanvallende middenvelder ligt nog tot medio 2024 vast en daarom probeert Ajax zijn contract te verlengen. De achttienjarige spelverdeler wil graag in Amsterdam blijven, maar is ontevreden met het perspectief bij de club.

Misehouy speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Ajax. De geboren Amsterdammer geldt als een van de grootste talenten van De Toekomst. Hij mocht dan ook met het eerste mee op trainingskamp in Herzogenaurach en kreeg van Ajax-trainer Maurice Steijn geregeld minuten in oefenwedstrijden afgelopen maand. Hij scoorde zelfs de gelijkmaker in het duel met FC Den Bosch (2-2).

Toch is Misehouy volgens de fansite niet tevreden over het geboden perspectief. De middenvelder annex aanvaller zou dit seizoen geregeld mee mogen trainen met het eerste en ondertussen zijn wedstrijden afwerken bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds het trainingskamp in Duitsland heeft Misehouy echter niet meer meegetraind met het eerste en daar is hij flink teleurgesteld over.

Ook het feit dat Ajax veel spelers heeft binnengehaald die op zijn positie kunnen spelen, roept vraagtekens op bij Misehouy. De Nederlandse recordkampioen haalde Chuba Akpom uit Engeland en gaat zich zeer binnenkort versterken met Georges Mikautadze. Beide spelers kunnen net als Misehouy uit de voeten op de ‘nummer 10’-positie. Misehouy wil zelf koste wat koste slagen bij Ajax, maar hoopt op meer perspectief van de Amsterdamse club. Chelsea, LOSC Lille, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund houden de situatie rond de creatieveling in de gaten.

Reactie Misehouy
Misehouy leek deze dinsdag zijn ongenoegen nog maar eens te uiten via Instagram. 'They say keep patient but what if you running out of time?', zo viel te lezen op een inmiddels verwijderde story, die nog wel enige tijd zichtbaar was via het account van Jong Ajax-ploeggenoot Silvano Vos. Misehouy heeft de caption onder de actiefoto van hemzelf inmiddels veranderd in 'Gods Timing'.

voetbalzone
Bezig met laden …