voetbalzone

Ajax volgt Oostenrijkse aanvaller: 'Vereerd door de belangstelling'

Bart Kruyt22 nov 2013, 07:35
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2013, 07:35
Advertentie

Ajax wordt deze week weer in verband gebracht met enkele jonge talenten uit het buitenland. De Kroatische linksback Silvio Anocic van NK Osijek zou in beeld zijn en in Oostenrijk en Duitsland wordt nu ook gesproken over Amsterdamse interesse in Michael Gregoritsch. De spits scoorde onlangs nog twee keer voor Jong Oostenrijk tegen Jong Oranje.

De negentienjarige aanvaller wordt naar verluidt al een tijdje gevolgd door scouts van Ajax, met name door Tonnie Bruins Slot. "Ik ben vereerd door die belangstelling", zegt Gregoritsch in BILD. "Voor mij geldt echter nu alleen het nationaal elftal van Oostenrijk en FC St. Pauli. Overigens ook na de zomer van 2013." St. Pauli huurt Gregoritsch van TSG Hoffenheim, maar heeft een optie tot koop voor 300.000 euro.

Gregoritsch speelde pas 24 minuten in het eerste elftal van St. Pauli, maar is geduldig. "Als jonge speler kan ik geen eisen stellen, ik heb nog niets bereikt. Maar ik hoop dat mijn kans hier snel komt. Die zal zeker komen", voorspelt de aanvaller. "Oostenrijkers zijn geduldige mensen."

Bezig met laden …