voetbalzone

'Ajax weigert komst Sisto te vergeten, ook Mor in beeld'

Bart Kruyt08 mrt 2016, 11:08
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2016, 11:08
Advertentie

Het schijnt dat Leicester City in de zomer ver wil gaan voor Pione Sisto, maar Ajax is de dribbelaar van FC Midtjylland ook nog niet vergeten. Ekstra Bladet schrijft dat een delegatie uit Amsterdam maandag aanwezig was bij de wedstrijd tussen FC Nordsjaelland en FC Midtjylland, om twee spelers te bekijken: Sisto én de pas achttienjarige Emre Mor.

/

Mor is een aanvaller die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan en dit seizoen debuteerde in het eerste elftal van Nordsjaelland. Hij speelde tegen Midtjylland pas zijn vierde competitiewedstrijd in de Super Ligaen en werd maandagavond na ruim een uur spelen gewisseld. Hij wist niet te scoren in de 2-1 overwinning van zijn ploeg.

De scouts van Ajax konden na deze wissel wel naar huis, want niet alleen Mor verliet het veld; in dezelfde minuut werd de 21-jarige Sisto naar de kant gehaald bij Midtjylland. Ajax werd in de zomer al met de Deense vleugelspeler in verband gebracht, maar de vraagprijs bleek te hoog te zijn, waarna de Amsterdammers besloten om Amin Younes op te halen bij Borussia Mönchengladbach. Sisto, die op 75 competitieduels voor Midtjylland staat, blijft echter een doelwit van Ajax.

Bezig met laden …