voetbalzone

'Ajax weigert ontoereikend bod van Trabzonspor op El Hamdaoui'

Daniel Cabot Kerkdijk23 mei 2011, 09:50
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2011, 09:50
Advertentie

Mounir El Hamdaoui wordt begeerd door Trabzonspor, zo meldt het Algemeen Dagblad. Ajax is in gesprek met de Turkse club, die inmiddels een bod heeft neergelegd dat door Ajax is geweigerd. De clubtopscorer van het voorbije seizoen staat open voor een vertrek en de Amsterdammers werken mee.

/

"Als er een goede club komt, werken wij mee aan een oplossing", vertelde Ajax-trainer Frank de Boer vorige week over de situatie van El Hamdaoui. De 26-jarige spits maakte dertien competitiegoals in zijn eerste jaar en drie in Europees verband, maar andere affaires voerden de boventoon. Zo ontstond er al vóór zijn komst de nodige commotie over de auto waarin hij zou komen te rijden. Daarnaast ging hij slecht van start met De Boer, nadat die Martin Jol kwam opvolgen als trainer.

Later was er onduidelijkheid over een blessure en reageerde het kamp-El Hamdaoui boos op aantijgingen in de media. Galatasaray toonde in de winterse transferperiode concrete interesse in El Hamdaoui, die zelf niet open stond voor de Turkse Süper Lig en nog een contract tot medio 2014 in Amsterdam heeft.

Bezig met laden …