voetbalzone

‘Ajax werkt al tijden aan komst van Deens talent Tobias Slotsager (18)’

Rian Rosendaal25 feb 2024, 09:55
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 20:15
Advertentie

Ajax heeft serieuze interesse in Tobias Slotsager, zo verzekert Corriere dello Sport zondag. Technisch directeur Merijn Beuker en algemeen directeur Jan van Halst werken achter de schermen al maanden aan de komst van de achttienjarige verdediger, tevens jeugdinternational, van het Deense Odense BK.

De Italiaanse krant verwacht in de komende weken de nodige ontwikkelingen rondom Slotsager, die bij Odense vastligt tot medio 2025 en volgens Transfermarkt momenteel 1,5 miljoen euro waard is.

Het alom geprezen Deense talent, 1.89 meter lang, wordt in de Johan Cruijff ArenA gezien als aanwinst voor volgend seizoen. Het wachten is nu op een eerste bod vanuit Amsterdam op de mandekker.

Slotsager wordt aangemerkt als een van de grootste talenten in Denemarken. De centrumverdediger veroverde al snel een vaste plaats bij Odense en kwam dit seizoen tot zeventien duels voor de Deense club in alle competities.

De begeerde Slotsager vormt deze jaargang samen met Björn Paulsen en Filip Helander de driemansdefensie van de Denen, die momenteel de achtste plaats bezetten in de Superligaen.

Meer interesse


Naast Ajax zijn Liverpool en Aston Villa serieus in de markt voor Slotsager. De jonge Deen wordt begeleid door Edward Barnett van CAA Stellar. Dit bureau behartigt tevens de belangen van onder meer Jack Grealish en Eduardo Camavinga.
Bezig met laden …