voetbalzone

'Ajax zal mij laten gaan als er wat komt, maar we moeten afwachten'

Bart Kruyt09 dec 2014, 08:22
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2014, 08:22
Advertentie

Ajax gaat woensdagavond proberen om zich te plaatsen voor de Europa League en heeft aan een gelijkspel tegen APOEL Nicosia voldoende. Niklas Moisander heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg niet zal gaan verliezen van de Cyprioten, maar weet niet of hij na de jaarwisseling zelf actief zal zijn in de Europa League. Het is geen geheim dat de verdediger in januari graag een transfer wil maken.

voetbalzone

De 29-jarige Moisander heeft een aflopend contract in Amsterdam en aast op een mooi buitenlands avontuur. "Ik ga in januari kijken", zegt de Fin in De Telegraaf. "Ajax zal mij laten gaan als er wat komt, maar we moeten afwachten of er geïnteresseerde clubs zijn. Afgelopen zomer was er ook weinig belangstelling. Bovendien weten clubs ook dat ik in de zomer transfervrij ben."

Moisander is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax, dat de verdediger in de zomer van 2012 aantrok als vervanger van de vertrokken Jan Vertonghen. Moisander speelde tot dusver 66 competitiewedstrijden voor de Amsterdammers en is inmiddels aanvoerder van het elftal van Frank de Boer.

Bezig met laden …