voetbalzone

Al Fayed raakt niet in paniek na afzeggingen van Jol en Jones

Erik van Dam26 jul 2010, 17:33
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2010, 17:33
Advertentie

Mohamed Al Fayed maakt zich geen zorgen over de opvolging van Roy Hodgson bij Fulham. Sinds de Engelse coach de Londenaren verliet voor Liverpool, slaagde de clubleiding er nog niet in om een nieuwe hoofdtrainer te strikken. Martin Jol bleek niet los te weken bij Ajax, terwijl Dave Jones (Cardiff City) besloot zijn huidige club trouw te blijven.

/

Over drie weken gaat het seizoen in Engeland weer van start, dus is Fulham gebaat bij een snelle oplossing. Een woordvoerder van The Cottagers stelt maandag echter dat eigenaar Al Fayed geen haast heeft in de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Wel zit Fulham in haar maag met de afwijzingen van Jol en Jones, zo laat een bestuurslid weten.

“Wie Fulham ook aan zal stellen, het zal wel de tweede keus zijn”, vertelt een senior member van de raad van bestuur aan BBC Sport. “Fulham baalt er extra van, omdat zij wel bereid waren om Hodgson te laten gaan richting Liverpool. Toen hebben ze ook niemand in de weg gestaan”, meent het bestuurslid. Zorgen zijn er echter niet. “De voorzitter vertrouwt erop dat we iemand zullen vinden, maar we maken geen haast.”

Bezig met laden …