voetbalzone

Al-Moosa rondt hopeloos voetbal af met lachwekkend eigen doelpunt

Erik van Dam14 sep 2011, 15:11
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2011, 15:11
Advertentie

Artem Gomelko liet een paar dagen geleden al zien hoe je een verschrikkelijk eigen doelpunt maakt, maar ook Radwan Al-Moosa kan er wat van. De verdediger van Al-Hilal uit Saudi-Arabië leek na gepruts van zijn collega's eindelijk een aanval af te slaan, maar werkte de bal hopeloos in zijn eigen doel.

Bij een voorsprong van 1-0 voor Al-Hilal, in de bekerwedstrijd om de Prince Faisal Bin Fahad Cup, ging het helemaal mis binnen de ploeg. De keeper slaagde er niet in een bal te pakken en verdween steeds verder van de zestien meter, in een poging de aanvaller de bal afhandig te maken. Mohammed Al-Blewi, de spits in kwestie, won uiteindelijk het duel en maakte zich, na het wegglijden van een verdediger, klaar om de actie af te maken.

Hij draaide de bal echter niet goed voor de pot en zag hoe Al-Moosa de bal op de voet kreeg. Toch kwam er nog een doelpunt uit voort, omdat Al-Moosa zijn coördinatie schijnbaar compleet verloor en erin slaagde het leer de verkeerde kant op te werken, voorbij de onbemande doellijn.

Bekijk hier het eigen doelpunt van Radwan Al-Moosa:

Bezig met laden …