voetbalzone

Alan Shearer dolt middels grappige foto met Harry Kane: ‘Het is tijd om te gaan’

Jordi Tomasowa11 aug 2023, 14:43
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:24
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Alan Shearer hoopt dat Harry Kane op korte termijn een transfer naar Bayern München maakt. Shearer, die topscorer aller tijden in de Premier League is, grapt op Twitter dat de aanvalsleider van Tottenham Hotspur zijn overgang naar Bayern snel moet afronden. Kane lijkt voor een vaste transfersom van 100 miljoen euro én 20 miljoen euro aan bonussen naar der Rekordmeister te vertrekken.

Vrijdagochtend ging even het gerucht dat Kane geen toestemming kreeg van Tottenham om het vliegtuig naar München te nemen, maar dat gerucht werd vervolgens snel door de Noord-Londenaren ontkracht. Shearer, die graag recordhouder blijft, kon het in de tussentijd niet laten om in te spelen op het gerucht. “Het is tijd om te gaan, Harry", tweette hij met een foto van zichzelf als piloot bij een vliegtuig.

Shearer kwam tussen 1992 en 2006 in het shirt van Newcastle United en Blackburn Rovers tot 260 doelpunten in de Premier League, Kane staat momenteel op 213 treffers.

Bezig met laden …